STEFAN KARIĆ POSTAVIO POTRESAN SNIMAK SA PREMINULOM DIJANOM MILOJKOVIĆ: Ne može da prežali prvu ljubav!
Stefan karić i Dijana, Foto: Printscreen Instagram

PREVELIKA TUGA

STEFAN KARIĆ POSTAVIO POTRESAN SNIMAK SA PREMINULOM DIJANOM MILOJKOVIĆ: Ne može da prežali prvu ljubav!

Stefan Karić dugo se zabavljao sa misicom Dijanom Milojković, koja je bila obolela od raka. Svojevremeno, kako bi joj pružio podršku, on se čak i ošišao na ćelavo. Kraj njihove veze mnogima je teško pao, ali Stefan očito nikada nije prestao da je voli.

Objavljeno: 08:48h

Lepotica je izgubila opaku borbu, a on se od nje oprostio u suzama i potresnim snimkom iz prošlosti, kao i porukom koja je mnoge već rasplakala.

"Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. Ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad-tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice!"

foto: Printscreen Instagram

"Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti, vidimo se u nekom drugom životu, u to sam siguran! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe! Počivaj u miru, Dijana moja. Zauvek tvoj Stefan!" poručio je on.

Inače, dugo se spekulisalo u medijima da je Karić Dijanu prevario sa Valentinom Vučićević, bivšom devojkom Slobodana Vasića. Međutim, Stefan je sve to demantovao i rekao da je bio veran misici i da je nikada nije prevario.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.