S OSMEHOM SE BORILA PROTIV TEŠKE BOLESTI, ALI JE IZGUBILA RAT: Poslednja ispovest Dijane Milojković!
Dijana Milojković bivša misica, Foto: Instagram

pretužno...

S OSMEHOM SE BORILA PROTIV TEŠKE BOLESTI, ALI JE IZGUBILA RAT: Poslednja ispovest Dijane Milojković!

Dijana je bila puna energije, a život joj se pretvorio u pakao posle jednog rutinskog pregleda

Objavljeno:

Nekadašnja misica Dijana Milojković preminula je u 33. godini života nakon duže borbe sa opakom bolešću.

Dijana je bila puna energije, a život joj se pretvorio u pakao posle jednog rutinskog pregleda.

Have a nice day☀️?

Објава коју дели DIJANA MILOJKOVIC ® (@dijanaslife) дана

Ona je već godinama vodila bitku sa invazivnim karcinomom materice, a uvek je javno pričala kako se bori sa teškom bolešću.

- Ne sećam se kada sam poslednji put plakala. Osećala sam bes kada sam saznala, nisam očekivala takve rezultate. Bila sam u bolnici skoro četiri meseca. Trudila sam se da budem pozitivna. Ishranu sam promenila, izbacila sam mlečne proizvode i meso. Sada sam vegan, bolje se osećam otkako sam vegan - pričala je tada hrabra misica.

- Najteži trenutak mi je bio kada sam otkrila da imam metastazu. To me je preseklo. Imala sam 25 spoljašnjih zračenja i četiri unutrašnja. To su bila veoma jaka zračenja. Od hemioterapije sam očekivala da ću biti malaksala, da ću imati mučnine i sve propratne sindrome, ali mnogo teža su bila unutrašnja zračenja. Kao i svakoj ženi, prva stvar koja mi je pala na pamet jeste da ću ostati bez kose. Dok sam bila kod kuće sa dečkom, često sam komentarisala kako ću sada bez kose, kako ću ćelava. A kada sam primila prvu hemioterapiju, došli smo kući i rekao mi je: „Sada ćemo zajedno da se ošišamo i bićemo isti” - kaže Dijana i apeluje na sve žene da idu na kontrole.

foto: Printscreen

- Nikada nisam sumnjala da to može da mi se dogodi. Otišla sam kod ginekologa jer mi je kasnio ciklus. Testove su pokazivali da imam karcinom. Nisam imala nikakve probleme pre toga. Trenutni rezultati su bolji od prethodnih. Nadam se da će biti još bolji krajem novembra, kada budem išla na kontrolu - pričala je Dijana Milojković za “Blic”.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.