PRVO NAPUSTILA PORODIČNI DOM, A SAD PROGOVORILA O UDAJI: Anastasija otkrila šta MAMA CECA misli o njenoj svadbi!
Ceca svoju decu podržava u svim odlukama, Foto: Printscreen Instagram

OSAMOSTALILA SE

PRVO NAPUSTILA PORODIČNI DOM, A SAD PROGOVORILA O UDAJI: Anastasija otkrila šta MAMA CECA misli o njenoj svadbi!

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen

Objavljeno:

Anastasija Ražnatović nedavno je napustila porodični dom i preselila se u devojački stan na Vračaru, a sad čak i razmišlja o udaji iako mama Ceca smatra da je još rano za to.

Kako je do sada imala sve na dlanu, pa nije morala da brine šta će doručkovati, ručati i da li će joj veš biti čist i opeglan, Anastasija se sad susrela sa novim načinom života, u kojem, kako sama kaže odlično pliva.

foto: Printscreen

- Snalazim se dobro, zasad. Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju. Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti - rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani kaže:

- Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se ugojim - priznala je Anastasija.

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.

foto: Damir Dervišagić

- Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim - rekla je Anastasija i priznaje da otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skrene do porodičnog doma na Dedinju.

- Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali odem do nje i uzmem - otkrila je mlada pevačica.

Bonus video

ANA BEKUTA RAZVALILA BINU: Folk zvezda na Ulazu skakala bez prestanka!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.