Maca seo go na WC šolju i poslao upečatljivu poruku! (FOTO)

Nagi buntovnik

Maca seo go na WC šolju i poslao upečatljivu poruku! (FOTO)

- Pošto je na brdovitom Balkanu poželjno slikati se po kenjarama, nemati zvanje, znanje i obrazovanje, želim da na ovaj način skrenem pažnju da se na male ekrane naših TV prijemnika vrati "Audicija"- poručuje voditelj
Objavljeno:

Dragan Marinković Maca ne prestaje da šokira javnost. Nakon što je šou "Audicija" ukinut, on je odlučio da iskaže bunt u svom stilu. Posle svega nekoliko meseci veze, Maca se ženi po treći put (FOTO)

On je na svoj Fejsbuk profil okačio sliku, kako sedi na wc šolji potpuno go uz poruku. Ćao, ja sam Mazis! Maca promenio imidž i sad je isti Azis! Šta to uradi crni čoveče? (FOTO) - Pošto je na brdovitom Balkanu poželjno slikati se po kenjarama, nemati zvanje, znanje i obrazovanje, i samim tim te odmah svi iz uns-a i nuns-a, i ostalih sličnih, objave, želim da na ovaj način skrenem pažnju ( i na neki način pomognem) na par dragih ljudi koji su pokrenuli akciju, kroz razne stranice, da se na male ekrane naših TV prijemnika vrati AUDICIJA... - Imate moju punu podršku, kao i od miliona drugih sa brdovitog Balkana, koji mi se redovno javljaju sa pitanjima poput, "A zašto Vas više nema nedeljom? " Nastavite oči moje lijepe... P.S. Hejteri ili što bi FGR (Fina Gradska Raja) rekla ŠUPCI, neka mi se odmah jave u inbox da im kažem gdje sam, da mi obrišu guzu u slučaju da kakela....pa da vam dobro poslije je*em nanulicu džukačku. Hvala Voli te tvoj brat mjau: Ovako se Dragan Marinković Maca oprostio od Madžgalja (FOTO)

Pošto je na brdovitom Balkanu poželjno slikati se po kenjarama, nemati zvanje, znanje i obrazovanje, i samim tim te...

Posted by Dragan Maca Marinković on Monday, March 28, 2016
i svim sredstvima se bori za ciljeve koje zacrta.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.