DARKO MORA DA SE MANE PIĆA, INAČE OD NJEGA NEĆE BITI NIŠTA: Poznati kolega OPLEO po Laziću, a iz kuće mu ne izlazi!
Darko Lazić voli sve što vole mladi, Foto: Printscreen

žestoke prozivke

DARKO MORA DA SE MANE PIĆA, INAČE OD NJEGA NEĆE BITI NIŠTA: Poznati kolega OPLEO po Laziću, a iz kuće mu ne izlazi!

Druži se s njegovim roditeljima, a ovako priča na sva zvona...

Objavljeno:

Poznati folk pevač Ljuba Aličić, iako je u odličnim odnosima sa mlađim kolegom Darkom Lazićem, javno ga je kritikovao i prognozirao mu uspeh, ali samo pod uslovom da se opameti.

Sad, ja mu nisam tata, ja sam samo jednom rekao, bio sam skoro sa njim kod njega kući... Obožavam njegove roditelje. Znači, da se kane tog pića i da ne govorim sad... Jer, ako to nastavi, od njega neće biti ništa, a ja vrlo žarko želim da on napravi veliki posao! On je zaslužio, on je odličan pevač", rekao je Aličić.

foto: preentscreen

Ljuba kaže da se mnogo družio sa Šabanom, pošto su obojica iz Šapca, a da su posle Šaulića svi sve samo ne zvezde.

Mi nismo ostavljali nikakav bakšiš, ni ja njemu, ni on meni, ali smo se mnogo družili kad je bila pokojna Vida Pavlović, koja je za mene pevačina. Ona nije bila lepa, ona nije bila zgodna, a ove se skidaju da bi bile zgodne i lepe, a nije im bitno kako pevaju! A ja i Šaban smo plakali, a ovo je živa istina. Ja i Šaban Šaulić smo plakali kada Vida Pavlović peva njene pesme. To je nešto što ja i danas dan i nikad neću zaboraviti. Kao, naravno, i kralja Šabana. Znači, ovi su svi, kako da vam kažem, neću da ih vređam. Ali, moraju da znaju gde im je mesto. Međutim, ja tako bacim pogled, oni kao "šta, ko je ovaj?!". Ma, mrš je*em ti rep, ko si ti?! Ja te ne znam ni ko si, ni šta si, ni gde si došao, ni šta pevaš... Sad, kao, zvezda. Koja zvezda?", oštro je Ljuba za Telegraf komentarisao mlade pevače, a zatim naglasio kako su pesme koje imaju popularni "autotjun" glupe.

foto: Beta / Miloš Miškov

On je istakao da nije klasičan narodnjak.

Ja nisam klasičan narodnjak. Kod mene na nastupe dolazi i mlađa publika od 15-20 godina. Sve generacije vole te moje pesme. Naravno, ja znam šta treba forsirati, šta moji fanovi vole. Uspevam, hvala Bogu, u tome, zato sam i opstao kao jedan normalan Ljuba Aličić, koji se ne šlihta nikom", izjavio je Ljuba.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.