BILA JE PRVA ESTRADNA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Napustila je karijeru IZNENADA , a evo kako Ceca izgleda DANAS
Ceca Slavković, Foto: Printscreen

SAMO JE NESTALA

BILA JE PRVA ESTRADNA DEVOJKA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Napustila je karijeru IZNENADA , a evo kako Ceca izgleda DANAS

Ceca Slavković obeležila je devedesete i početak dvehiljaditih na domaćoj pop sceni, a mnoge njene pesme, poput "Tajne" i "Mimikrije", i dalje se rado pevaju i puštaju na radio stanicama.

Objavljeno:

Ceca Slavković je, zajedno sa još par kolega, bila začetnik etno-pop muzičkog talasa pre dvadesetak godina na ovim prostorima. Bila je veoma aktivna na muzičkoj sceni, ali je u jednom trenutku sa scene - nestala.

Pre nego što je stekao veliku slavu, Željko Joksimović se zabavljao sa Cecom, a tada se naširoko pisalo i pričalo o njihovoj romansi. Pevači su zajedno sarađivali na njenom albumu "Tajna", koji je doživeo uspeh.

Ceca se, međutim, nakon svega nekoliko godina rada povukla sa estrade, a za razliku od većine profesionalnih pevača nije joj se dopadala prepoznatljivost koju je stekla u narodu.

foto: Facebook

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu - ne želim - kazala je jednom prilikom talentovana Ceca, koja se danas bavi vokalnom produkcijom, te radi u muzičkim studijima sa pevačima.

foto: Facebook

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.