ALARMANTNO! TANJA MORA HITNO NA OPERACIJU: Zagnojilia joj se cista, ako hoće treće dete, ovo mora što pre da IZVADI
Tanji Savić taman je ponovo krenulu u poslu, Foto: Printscreen/ Instagram/ tanja_savic_private

narušila zdravlje

ALARMANTNO! TANJA MORA HITNO NA OPERACIJU: Zagnojilia joj se cista, ako hoće treće dete, ovo mora što pre da IZVADI

Pevačica već danima trpi jake bolove

Objavljeno:

Taman kad se uspešno vratila na scenu Tanja Savić je narušila svoje zdravlje.

Naime, kako je punom parom krenula u promovisanje novog albuma i zakazala nastupe za celo leto, suočila se sa zdravstvenim problemom.

Čim je otišla kod lekara, rečeno joj je da mora što pre na operaciju, iako njoj to u ovom trenutku nikako ne odgovara.

Tanja godinama muku muči s cistom na jajniku. Ide redovno na preglede, a otkrila ju je nakon obe trudnoće. Tada joj je doktorka objasnila da nema potrebe da se operiše, ali da mora da se kontroliše i posebno da obrati pažnju na tu cistu ako planira treće dete", otkriva izvor za "Scandal" i dodaje:

foto: Printscreen Youtube

Tanja je tako i učinila. Išla je na preglede svakih šest meseci i nije bilo potrebe za operacijom jer nije imala na umu da rađa. Međutim,u poslednje vreme pevačicu urnišu hormoni i ima bolove u leđima zbog ciste. Kada je otišla na kontrolu, preko ultrazvuka se jasno videlo da joj se cista malo zagnojila. Lekari su joj predložili da se operiše. To je inače rutinska operacija, ali bi morala da odleži u bolnici bar nedelju dana, a Tanji to sad nikako ne treba. Počela je da radi punom parom, celo leto joj je bukirano za nastupe i prosto ne želi da se povuče kada joj je konačno krenulo.Zato je prešla na specijalne čajeve i detoks organizma koji može da ublaži sve simptome. Strogo se pridržava i posebnog plana zdrave ishrane i za sada stanje drži pod kontrolom, a na operaciju će ići ako bude neophodno tek kada se završi letnja sezona."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.