JK POSLALA VRANJEŠU POZDRAV S GINEKOLOŠKE KLINIKE: Opet provocira bivšeg ljubavnika EVO ŠTA JE SAD SMISLILA (VIDEO)
Ognjen i JK se i dalje igraju miša i mačke, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

auu!!!

JK POSLALA VRANJEŠU POZDRAV S GINEKOLOŠKE KLINIKE: Opet provocira bivšeg ljubavnika EVO ŠTA JE SAD SMISLILA (VIDEO)

Opet izbegava sud!

Objavljeno:

Jelena Karleuša opet nije došla na suđenje sa bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom, koji ju je tužio, budući da na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa letovanja u Turskoj.

Naime, danas je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu trebalo da bude održano ročište između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, ali nijedno od njih dvoje se nije pojavilo pred organima pravde.

Doduše, fudbaler nije bio u obavezi da se pojavi jer je on tužio bivšu ljubavnicu, malu od velikog skandala, ali je ona i ovoga puta izbegla saslušanje. Kao razlog za njen nedolazak, advokati Milica Jacimovski i Branislav Bogdanović su naveli da je pevačica iz privatne ginekološke ordinacije dostavila opravdanje da ima zdravstvenih problema.

foto: Sonja Spasić

Jelena se nije pojavila na glavnom pretresu iako je uredno pozvana. Dostavila je lekarsko uverenje. Svi znamo da je na moru, njen advokat je dostavio dokaz avionsku kartu", rekla je advokatica, najavivši da će drugo ročište biti 4. septembra.

Pozvaće je preko policije. To je bilo delotvorno i nastaviće tako da je poziva. Ognjen ni 4. septembra neće doći jer nije pozvan", rekla je advokatica.

Dostavila je dokumentaciju iz privatne ginekološke klinike. Na to se pozvala ovog puta", rekli su punomoćnici.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.