Madžgalj je krio od porodice svoju bolest: Razlog za to će vas rasplakati!

MISLIO JE NA SVE

Madžgalj je krio od porodice svoju bolest: Razlog za to će vas rasplakati!

U najtežim trenucima glumac je bio toliko jak i želeo je da vest o svojoj bolesti sakrije od svoje porodice, bivše supruge Dubravke i ćerke Sare
Objavljeno:

Glumac Marinko Madžgalj hrabro borio protiv opake bolesti - raka pankreasa, ali je nažalost izgubio životnu bitku u 37. godini. Marinko je pokušavao da vest o svojoj bolesti sakrije iz više razloga. Želim da moja ćerka bude dobar čovek! Ovo je Marinko poručio svojoj mezimici! (VIDEO) Kada se razboleo njegovo stanje potreslo je celu Srbiju, ali i u najtežim trenucima glumac je bio toliko jak i želeo je da vest o svojoj bolesti sakrije od svoje porodice, bivše supruge Dubravke i ćerke Sare.

Članovi porodice, prijatelji i kolege bili su svim srcem uz Marinka i trudili su se da mu olakšaju borbu protiv opake bolesti. Madžgalj se trudio da sakrije svoju bolest, jer nije želeo da ga ljudi sažaljevaju. Kada je saznao od čega boluje rekao je svima u bolnici da nikako informaciju o operaciji ne javljaju porodici, kako im ne bi pokvario odmor. Naime, u trenutku operacije Marinkova bivša supruga Dubravka i njihova ćerka su bili na moru i glumac je želeo da sačeka da se one vrate u Beograd kako bi im saopštio lošu vest, rekao je za medije sagovornik koji je ležao sa njim u bolnici.
Prijatelji i kolege su sa nevericom primili vest o smrti glumca Marinka Madžgalja. Kako kaže Marinkova koleginica Dara Džokić, Atelje 212 je ponovo zavijen u crno. Sahrana će se održati u utorka, 29. marta na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Opelo počinje u 14:30 časova. (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.