SIN MI JE ZAVRŠIO NA INFUZIJI ZBOG MARINE: Darko Lazić PREMRO od straha zbog malog Alekseja! Otkrio detalje drame!
Darko Lazić izveo je sina Alekseja iz porodilišta, Foto: Kurir

saznajemo

SIN MI JE ZAVRŠIO NA INFUZIJI ZBOG MARINE: Darko Lazić PREMRO od straha zbog malog Alekseja! Otkrio detalje drame!

Danima nije mogao da vidi dete

Objavljeno: 19:20h

Darko Lazić izveo je sina Alekseja iz porodilišta tek šest dana nakon što se Marina porodila.

Naime, beba je završila na infuziji i to je pevača baš uznemirilo, a da sve bude gore, nije mogo ni da ga vidi uživo, već samo na slikama koje mu je verenica slala.

foto: Printscreen Instagram

- Nisam znao šta ću sa sobom! Dođem u porodilište, a ne daju mi da vidim sina, ludeo sam od nervoze i od brige! I još mi kažu da je na infuziji, ma strašno! Baš sam se prepao! Ali nije bilo, Bogu hvala, ništa opasno. Marina je mnogo sitna i slaba, pa se beba izmučila dosta tokom porođaja. Zato su morali da ga prikače na infuziju i to me je baš uplašilo. Premro sam od straha. Aleksej je malo krupniji, 3700 je težak, povukao na taju, a ona malena, i zato se namučio, ali dobro, sve je to uobičajeno, nije ništa strašno. Plašio sam se da nema neku bakteriju, ali sve je u najboljem redu. - objasnio je folker za Scandal, i dodao:

- U porodici smo svi presrećni, baš nas je usrećio. I ja sam iz dana u dan sve bolje, oporavljam se. Jedino me kilaža muči, moram da povedem računa o tome. Ja nisam nikad bio nešto posebno šlank, ali sada se slabije krećem i to je verovatno uticalo na gojaznost, ali rešiću i to polako - rekao je Lazić, a potom se ovsrnuo na saobraćajnu nesreći i otkrio šta mu je najteže palo od svega:

foto: Printscreen

- Svi koji me poznaju, znaju da me mesto nikad nije držalo. Ja volim da sam i tamo, i ovamo, svuda, pa mi je teško palo što sam bio vezan za krevet, to je me psihički ubijalo, ali Bože moj, morao sam da se naviknem i na to. Ostaje mi da nastavim sa rehabilitacijom i moram da idem na plivanje. završio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.