DETALJI SA SUĐENJA KATARINE RADIVOJEVIĆ: Glumica PLAKALA pred sudijom i govorila kako nije PRETUKLA radnicu!
Katarina Radivojević, Foto: Dragan Kadić

HAOS ZBOG SERIJE URGENTNI CENTAR

DETALJI SA SUĐENJA KATARINE RADIVOJEVIĆ: Glumica PLAKALA pred sudijom i govorila kako nije PRETUKLA radnicu!

Katarina Radivojević došla je na suđenje sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom produkcije Imoušn, u kojoj je jedno vreme bila angažovana kao glumica u seriji Urgentni centar

Objavljeno:

Ona je zbog ovog ročišta potegla čak iz Amerike, gde trenutno radi, a na sud je povela celu svoju porodicu – sestru i roditelje.

Kako su nam javili naši izvori iz sudnice, Katarina je ispred sudije plakala dok je pokušavala da objasni da je Stamenković slagao kad ju je optužio da je prebila njegovu radnicu. Članove porodice povela je kako bi joj bili podrška budući da je ceo ovaj slučaj za nju izuzetno stresan.

foto: Daktilo

„Katarina je tvrdila da nikad nije maltretirala ljude koji su radili na setu i da je sve Stamenkovićeva laž budući da nisu uspeli da se dogovore oko honorara za drugu sezonu serije. Goša se nije pojavio na ovom ročištu, ali nije bilo ni potrebe jer je već dao iskaz“, kaže izvor Sveta.

Očekuje se da će presuda uskoro biti doneta, pa ćemo tad sa sigurnošću moći da kažemo ko je lagao, a ko govorio istinu.

foto: Damir Dervišagić

Frka između dvoje nekadašnjih saradnika nastala je kad je Katarina rekla da je neće biti u drugoj sezoni serije jer producenti nemaju para da je plate. Na ovo je reagovao Stamenković oštrom izjavom: „To što je Katarina rekla nema dodirnih tačaka sa realnošću. S njom su svi finansijski uslovi bili dogovoreni, međutim, ovo će biti dugo snimanje, skoro osam meseci, i produkcija i režija procenile su da je najvažnije da imamo dobru atmosferu na setu, u koju se ona nije uklapala. Pogotovo pošto je jednom čak ošamarila organizatorku.“

Katarina je demantovala njegove navode i podigla tužbu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.