PREKO NOĆI POSTALA JE TEMA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA! Ćerka Dragane Bekvalac je nova ZVEZDA, a ali što nije PLAVUŠA
Zoi, Foto: Printscreen Instagram

SVI SE PITAJU SAMO JEDNO

PREKO NOĆI POSTALA JE TEMA O KOJOJ BRUJI CELA SRBIJA! Ćerka Dragane Bekvalac je nova ZVEZDA, a ali što nije PLAVUŠA

Iako je prvu pesmu objavila pre 2 dana, 21-godišnja Zoi je praktično preko noći postala glavna tema svih domaćih medija.

Objavljeno:

Na prvu loptu je sve privukla činjenica jer je reč o sestričini Nataše Bekvalac, ali već posle prvog slušanja pesme "Eto" mnogi su shvatili da ona ne planira da ostane u njenoj senci, kao i da, pored atraktivnog fizičkog izgleda i talenta, zapravo ne podseća mnogo na svoju slavnu tetku.

"Bekvalac, a nije plava?! Svakako je nasledila dobre gene jer u toj porodici nema ružnih ljudi", glasi samo jedan od preko 300 komentara ispod Zoinog spota.

Thinkin of you???

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on

"Pratim ovu devojku na Instagramu, pre svega jako zanimljiva i duhovita, zatim interesantan izgled i stil oblačenja.. Sad kad sam videla da i peva, pa nemam sta drugo da kažem nego srećno, bukvalno si za svetsku scenu" - komentar je koji je izazvao najviše podrške među korisnicima YouTube-a.

Osim toga, oni hvale kako Zoin glas, tako i način pevanja, ali i muziku za koju ističu da je potpuno osveženje na našoj muzičkoj sceni, dok je drugi svrstavaju rame uz rame sa već ostvarenim zvezdama koje stvaraju u sličnom muzičkom žanru.

Nek se namestim

A post shared by Zoí (@zodackwhite) on

Među komentarima se mogu pročitati i pohvale za to što je Zoi sama napisala tekst spomenute pesme, dok pojedini već koriste stihove pesme za pošalice tipa: "Zašto ne učiš kada vidiš koliko imaš jedinica? Pa, ETO!".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.