DA JE BILO PREVARE, SETILA BIH SE JER JE BOSANAC DOBAR DASA: Vesna Zmijanac se NI NE SEĆA da je bila s Kemišem
Dragan Stojković Bosanac, Miroljub Aranđelović Kemiš, Vesna Zmijanac, Foto: Sonja Spasić, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

BRUTALNO MU ODGOVORILA

DA JE BILO PREVARE, SETILA BIH SE JER JE BOSANAC DOBAR DASA: Vesna Zmijanac se NI NE SEĆA da je bila s Kemišem

Nije ga ostavila bez odgovora

Objavljeno:

Nakon što je Kurir otkrio da je Miroljub Aranđelović Kemiš ostavio 1985. godine svoju tadašnju suprugu Vesnu Zmijanac, jer ga je varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem, oglasila se i pevačica.

foto: Ana Paunković

- Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo pre 35 godina kad se ja ne sećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se setila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako da zaboravim - rekla je Vesna, koja očito nije obratila pažnju na činjenicu da je Kurir preneo Kemišovu ispovest iz 1987. godine, a tada mu je sećanje, logično, bilo sveže.

foto: Nebojša Mandić

- Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikad mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio s Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - ispričao je Kemiš za jedan nedeljnik.

Bonus video

VAN GOG NAPRAVIO SPEKTAKL ZA BEOGRAĐANE: Rokeri podigli temperaturu na 300, a EVO za KOGA su tražili POSEBAN APLAUZ!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.