OTIŠAO NA MRTVU TISU DA PECA I VIŠE SE NIKAD NIJE VRATIO: Smrt GLUMAČKE LEGENDE i danas je pod velom tajne!
Predrag Laković glumio je u seriji Bolji život, Foto: Printscreen

OSTAVIO JE VELIKI TRAG

OTIŠAO NA MRTVU TISU DA PECA I VIŠE SE NIKAD NIJE VRATIO: Smrt GLUMAČKE LEGENDE i danas je pod velom tajne!

Bio je stariji brat blizanac čuvenog glumca Dragana Lakovića

Objavljeno:

Čuveni srpski glumac Predrag Laković, bio je vrlo povučen čovek i sanjar, boemskog duha, a za sobom je ostavio na desetine uloga na filmu, u serijama i u pozorištu.

Glumio je, između ostalog, u filmovima kao što su "Majstori, majstori", "Balkanski špijun", "Šmeker", "Dom za vešanje", "Crni bombarder", a mnogi ga pamte i po ulogama u serijama kao što su "Bolji život" i "Priče iz Nepričave".

foto: Printscreen

Bio je sanjar i samotnjak, a najviše je voleo da ode u vikendicu na Bisernom ostrvu (pokraj Čuruga) i da uživa u miru i samoći na Mrtvoj Tisi, gde je 1997. godine i dočekao svoj kraj.

Jednog dana otišao je na pecanje i nikada se više nije vratio. Njegovo beživotno telo pronašli su lokalni alasi, a nakon ovog tragičnog događaja kružile su priče da je Laković sam sebi oduzeo život udavivši se u reci. Ovo nikada nije potvrđeno.

foto: Printscreen

Zanimljivo je da je Predrag, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji, bio stariji brat blizanac čuvenog glumca Dragana Lakovića, kojeg pamtimo kao voditelja dečije emisiji "Deco, pevajte sa nama", u kojoj je i pevao za mališane.

Bonus video

TONI CETINSKI SE OBRATIO PUBLICI PRED SPEKTAKL: Pevaču je Tašmajdan oduvek bio želja, a evo odakle će koncert slušati njegova ŽENA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.