DARKO LAZIĆ HTEO DA SEDNE U KOLA I ODVEZE MARINU DA SE PORODI: Pevača uhvatila panika, otac ga je SMIRIVAO
Darko Lazić totalno se pogubio kada je postao otac po drugi put, Foto: Sonja Spasić

dramatični trenuci

DARKO LAZIĆ HTEO DA SEDNE U KOLA I ODVEZE MARINU DA SE PORODI: Pevača uhvatila panika, otac ga je SMIRIVAO

Folker je otkrio kakva je panika vladala u porodičnom domu kada su Marini počeli bolovi

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su roditelji dečaka Alekseja. Marina se porodila juče u jutarnjim časovima, 24. juna u 7.15, u Narodnom frontu, a poznati tata ne krije veliku radost.

foto: Printscreen

Folker je za medije otkrio kakva je panika vladala u porodičnom domu kada su Marini počeli bolovi, kao i to, koliko se on pogubio u tom trenutku, kao i svaki muškarac.

- Prvo da kažem da su Marina i Aleksej dobro, što je najvažnije, a sada ću da ti kažem da je meni bila veća frka nego mojoj Marini. Ma kod nas je bila prava ludnica, trčanje kroz dvorište, žurba, ma haos u celoj kući. Ja sam se toliko uzbudio kada su joj počeli bolovi da nisam znao gde sam. Samo sam ih požurivao da stignemo do bolnice, uhvatila me neka panika - rekao je Darko kroz smeh i priznao da je malo falilo da i sam sedne u kola i odveze verenicu u bolnicu.

- Toliko sam bio nervozan, sve mi se činilo da su spori da sam ja hteo da uzmem kola i da je odvezem. Naravno, u trenutku zaboravim da ne mogu da vozim i da bi to sve otežalo. Otac me je smirivao i on je Marinu i odvezao u porodilište. Sinoć od tri smo bili u bolnici pa sve do sedam, dok se nije porodila. Inače, porođaj je protekao u najboljem redu. Marina je moja lavica, sve je prirodno izgurala, ponosan sam na nju - rekao je pevač i otkrio da se još uvek ne zna na koga sin liči. Iako je rekao da su i on i Marina lepi, više je vukao na svoju stranu i rekao da će biti isti tatica.

- Moj sinčić je presladak. Ljubi ga taja. Ne vidi se još na koga liči, samo da mi je živ i zdrav, ali valjda će na tatu povući, već mi se čini da je isti ja - kroz smeh je pričao pevač i dodao:

- Moram da kažem da mi je moja ljubav ispunila životnu želju i rodila mi sina. Nema srećnijeg čoveka od mene. Ne mogu da vam opišem kako se osećam, jedva čekam da mi moje srećice stignu kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.