SEĆATE SE SENKE IZ NACIONALNE KLASE? Bivši joj je ZABRANIO da glumi u filmu, a NEĆETE VEROVATI čime se danas bavi!
Foto: Printscreen

NEKAD I SAD

SEĆATE SE SENKE IZ NACIONALNE KLASE? Bivši joj je ZABRANIO da glumi u filmu, a NEĆETE VEROVATI čime se danas bavi!

Senka je jednom prilikom objasnila kako se kao 17-godišnjakinja našla u filmu "Nacionalna klasa"

Objavljeno:

Maja Lalević igrala je ulogu Senke u kultnom filmu "Nacionalna klasa" sa Draganom Nikolićem. Glumica koja je svoju prvu ulogu odigrala u kultnom filmu odavno je napustila tu profesiju i posvetila se drugim stvarima.

Prva radna iskustva nakon uspešnih uloga u filmovima Gorana Markovića i Puriše Đorđevića, imala je kao advokat. Školovanje je kasnije nastavila kroz rad u USAID-u, gde je vodila projekte vredne više od 50 miliona dolara, vezane za reformske procese Vlade Srbije, pre svega za reformu privrednih sudova, izvršnog i stečajnog zakonodavstva itd.

foto: Printscreen

Ova bivša glumica danas je uspešna poslovna žena i bavi se advokaturom i na svoje dodala je suprugovo prezime Piščević.

I u Srpskoj asocijaciji menadžera, gde je bila izvršna direktorka i članica Upravnog odbora, dala je svoj pečat, a nastojala je da "dobrim primerima promeni sliku menadžera kao lopova i tajkuna". U toj organizaciji Piščevićeva je 2011. dobila nagradu "Kapetan Miša Anastasijević", koja joj je donela titulu "Najžene" te godine.

foto: Printscreen

Senka je jednom prilikom objasnila kako se kao 17-godišnjakinja našla u filmu "Nacionalna klasa".

- Imala sam 17 godina, moj tadašnji dečko bio je mnogo stariji od mene i imao je važnu ulogu iza kamere. Da bih svakog trenutka bila blizu njega, visila sam u Udruženju slobodnih umetnika, gde se odvijao kasting za film. Za ulogu Senke prodefilovale su mnoge glumice, a onda je Goran Marković jednog dana neočekivano pitao da li bih probala scenu sa Gagom Nikolićem - počela je priču Lalević.

foto: Zorana Jevtić

- Iako to nismo želeli ni ja ni moja ljubav, probala sam i dobila ulogu, koju ipak nisam prihvatila. Onda je direktor filma pozvao moju mamu i ja sam prihvatila ulogu, možda i iz inata toj mojoj ljubavi, koja se protivila tome. Mama je i potpisala ugovor, jer sam bila maloletna - objasnila je Maja.

Bonus video

NAŠA PEVAČICA REKLA DA FUDBALERU: Dajana Penezić pokazala PRSTEN pa podelila romantičan trenutak! PRESLATKO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.