PROCURELI SKANDALOZNI DETALJI SA VENČANJA VEKA: Pale su veoma TEŠKE OPTUŽBE!
Zaljubljeni par, Foto: Profimedia

Užas

PROCURELI SKANDALOZNI DETALJI SA VENČANJA VEKA: Pale su veoma TEŠKE OPTUŽBE!

Sve je objavljeno u emisiji Salvame

Objavljeno: 21:53h

Prošlonedeljno venčanje Sergija Ramosa i Pilar Rubio, glamurozna zabava na kojoj je učestvovalo petstotinak gostiju, među njima i Luka Modrić uz suprugu Vanju, imalo je mračnu stranu.

Sramotnu, ako je istina to što se upravo moglo čuti tokom televizijske emisije Salvame.

- Odnosili su se prema meni kao prema psu, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas naterali da se skidamo u istome šatoru, i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo puno sati radeći bez hrane i pića, a prvi smo obrok dobili oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjira gostiju - navela je žena koje je radila za dnevnicu od deset evra.

foto: Profimedia

Žena je odbila za bilo šta da okrivi Ramosa i Rubio i rekla je da sumnja da bi novopečani bračni par takvo što dopustio samo da je znao što se događa iza kulisa.

- Nikad nisam radila u tako groznim uslovima - zaključila je ispovest ta žena, uz naglasak da je jedan od supervizora protokola bio naročito drzak. Novinarima emisije Salvame je prosledila ugovor koji su svi honorarci potpisali, a u kojem su zaista ugrađeni penali u slučaju curenja poverljivih informacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.