KIJA KOCKAR HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR! Besna zbog Slobe izletela sa proslave i doživela SAOBRAĆAJKU!
Kija Kockar, Foto: Printscreen

HAOS

KIJA KOCKAR HITNO PREVEZENA U URGENTNI CENTAR! Besna zbog Slobe izletela sa proslave i doživela SAOBRAĆAJKU!

Kristina Kija Kockar doživela je saobraćajnu nesreću kada se prethodne večeri vraćala sa jednog događaja, organizovanog u beogradskoj prestonici.

Objavljeno: 08:53h

Naime, tokom zabave ona i njen bivši muž Sloba Radanović skoro sve vreme siktali su jedno na drugo pa je ona, kako se navodi, odmah nakon dodele nagrada izneleta i pozvla taksi.

Na putu do kuće doživela je saobraćajku.

"Na taksi vozilo u kom je bila Kija zakucao se drugi auto. Ona je odmah prevezena u Urgentni centar, gde su joj lekari konstatovali lakše povrede. Kija je bila ugruvana i žalila se na bol u glavi, ali je ubrzo posle ponoći puštena kući", rekao je dobro obavešteni izvor.

foto: Printscreen

"Kija se potresla jer je Sloba hteo da je ponizi u javnosti. Kad su rekli da su njih dvoje zajedno dobili nagradu u kategoriji najveća minutaža, Sloba se popeo na binu i pokupio statuu. Čim mu se pridružila Kija, on je demonstrativno napustio binu, ne dozvolivši bivšoj ženi ni da pozira sa zajedničkom nagradom, koju je samo odneo kući", završava izvor.

"Jako sam se cimnula i udarila sam glavu. Neki lik se zakucao u taksi baš kada sam odlazila sa žurke, a dan pre toga sam bila svedok baš kada je lik udario devojku na pešačkom prelazu i pobegao. Dan za danom haos. Dobro sam. Samo sam se jako cimnula. Odmah sam kupila kartu za avion da odem na odmor u nedelju. Ne mogu više. Obaveze, snimanja, baš sam pod pritiskom", rekla je Kija, koja je, kako se navodi, u vozilu tada bila sa Teodorom Džehverović.

foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar

Inače, scena koja se dogodila u javnosti između bivših supružnika jako je naljutila Kijine fanove, koji su osuli paljbu po Radanoviću. Jedan od njih objavio je prepisku sa Slobom.

"Uzeo si nagradu za sebe, pravio si konjske grimase i sišao sa bine. Prava si debilčina. Klasična seljačina si bio i ostao. Drago mi je da će Kija još dugo da traje, opet si ispao balvan. Je l' te boli Kija Kockar? Majmune, je l' te boli njen uspeh?", pitao je jedan Kijin obožavalac Slobu.

Na to, usledio je još ljući odgovor:

" Boli me k...."!

Bonus video

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.