POBIŠE SE OKO TENISERA! Sofija Milošević smislila PLAN kako da se reši LJUTE SUPARNICE! UDARILA JOJ ŽEŠĆI MALTRET
Foto: Printscreen

objavila joj rat!

POBIŠE SE OKO TENISERA! Sofija Milošević smislila PLAN kako da se reši LJUTE SUPARNICE! UDARILA JOJ ŽEŠĆI MALTRET

Momak zbog kog njih dve sada vode rat jeste bosanski teniser, a konflikt dve plavuše nastao je još iz vremena Sofijinog raskida sa fudbalerom Ademom Ljajićem

Objavljeno:

Blogerka Zorana Jovanović Zoranah i manekenka Sofija Milošević poznate su po svojim vezama sa mnogim ličnostima iz javnog života i bilo je pitanje vremena kada će, osim boje kose, deliti istog muškarca.

Momak zbog kog njih dve sada vode rat jeste bosanski teniser Damir Džumhur, a kako izvor navodi, sukob dve plavuše nastao je još kada je Sofija raskinula sa fudbalerom Ademom Ljajićem, pa posumnjala da se njen bivši spetljao s blogerkom.

foto: Printscreen Instagram

- I Sofija i Zorana su gradske ribe, stalno okružene istim tipom muškarca. Osim što su obe mršave, plave i estetski korigovane do maksimuma, one se kreću po istim restoranima i klubovima. Tako je došlo do toga da jedna drugu gledaju kao glavnu konkurenciju, a njihov korektan odnos završen je pre dve godine kada je po gradu krenula priča da je Zorana u tajnoj vezi sa Sofijinim bivšim, fudbalerom Ademom Ljajićem - priča izvor za "Alo" i otkriva da je manekenka od tog trenutka počela da se sveti blogerki.

- Kako je Adem bio Sofijina skoro pa jedina ozbiljna veza, pogodilo ju je što je posle nekoliko nedelja od raskida našao drugu i popularniju od nje. Nije ni proverila šta je istina već je odlučila da se na sve načine osveti Zorani i da joj uništi svaku vezu u kojoj bude bila – tvrdi izvor i navodi da je Miloševićeva uspela da se umeša u gotovo sve veze ili navodne veze modne blogerke.

foto: Damir Dervišagić

- Iako je vreme prolazilo i Sofija ništa nije osećala prema Ademu, iz sujete i dosade startovala bi momke za koje je čula da imaju nešto sa Zoranom. Prišla bi za njihov sto u klubu, lajkovala im fotografije na društvenim mrežama, a onda se u društvu hvalila kako je muvaju Zoranini momci. Iako je Zorana brzo shvatila šta Sofija radi, trudila se da ne obraća pažnju na to, sve donedavno kada se manekenka umešala u njen odnos sa novim dečkom Damirom Džumhurom – objašnjava izvor i tvrdi da je Zoranah luda za teniserom i da ovoga puta ne želi da dopusti manekenki da joj uništava vezu.

foto: Printscreen/ Instagram/ sofijamilo

- Zorana je u Damira previše zaljubljena i lepo joj je u vezi. Upravo zbog toga je doživela nervni slom kada je videla da Sofija na svoj Instagram profil objavljuje snimke na kojima je sa Damirom, a koje su stare godinu dana. To joj je bio jasan znak da Sofija ne planira da stane i da na sve načine pokušava da joj uništi vezu. Zorana je svog dečka Damira pitala šta znači sve to što radi njegova navodna drugarica, a on je Miloševićevu odmah pozvao. Rekao joj je da prestane da mu kvari vezu sa Zoranom i da mu njeni potezi nisu ni smešni ni zanimljivi. Ona se naljutila, izvređala i njega i Zoranu, pa objavila još nekoliko zajedničkih snimaka u narednih nekoliko dana - kaže izvor i navodi da je Sofija nastavila s provociranjem.

foto: Printscreen Instagram

- Kada je Sofija shvatila da je Damir stalno pored Zorane i da ne može da joj napakosti objavljujući snimke zbog kojih bi blogerka pomislila da izlazi sa drugom i da je laže, počela je zajedničkim prijateljima da priča da je Damir voli i da želi da bude sa njom, te da joj stalno piše i da govori da mu Zorana služi sa sprdnju - otkriva izvor i objašnjava da je manekenka previše bahata i da ne može da podnese da njeni drugovi i udvarači imaju devojke.

- Sofija je navikla da ima pažnju i da je muškarci obasipaju poklonima, da je izvode u skupe restorane i da im ona bude jedina žena u društvu. Kako je Damir bio jedan od tih, ubija je što je zaljubljen i što je okrenut svojoj vezi, a nju više ne zove. Na sve to, u vezi je sa njenom najvećom suparnicom i neće se ta smiriti dok mu ne rasturi vezu. Ne znam da nekog mrzi kao Zoranu i uradiće sve da je odvoji od tenisera - zaključuje izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.