KAKO JE SAŠA POPOVIĆ UMEŠAN U PORODIČNU DRAMU MILICE TODOROVIĆ: Zaratila sa SESTROM I ZETOM zbog 60.000 evra
Foto: Printscreen Youtube

SKANDAL

KAKO JE SAŠA POPOVIĆ UMEŠAN U PORODIČNU DRAMU MILICE TODOROVIĆ: Zaratila sa SESTROM I ZETOM zbog 60.000 evra

Milica Torodović nedavno je proživela pravu dramu koju i dalje preživljava. Naime, kao što smo već pisali, Milica je zeta zbog novca bez kojeg je navodno njegovom krivicom ostala (60.000 evra) tužila, a zbog zeta je zatarila i sa sestrom.

Objavljeno:

Kao što smo već pisali, Milica je prošle godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se navodi, Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana.

- Pre izvesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 evra koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans - rekao je izvor za magazin "Svet".

foto: Printscreen

- Milica je pričala sa Sašom Popovićem o svemu i on joj je preporučio da podnese tužbu kako bi povratila svoj novac. Čak joj je i advokata obezbedio. Od tada traje cela ova agonija, zbog koje se Milica mnogo razočarala u ljude, a posebno joj teško pada to što više nije bliska sa sestrom. Tada se na neko vreme i povukla iz medija i odustala od nastupa jer nije bila u stanju da se izbori sa svime što joj se desilo. Spor je u toku, pa ćemo videti šta će biti“, otkriva prijatelj mlade pevačice za ovaj magazin.

Ipak, uz podršku najbližih, Milica je uspela da prebrodi ovaj period, snimi hit i potom se vrati nastupima. Sa sestrom i dalje zbog zeta nije u dobrim odnosima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.