VENDI PRVI PUT OTVORENO O ĆERKI I PORODICI: Kakvi su bili njeni životni izbori i koliko je ISPAŠTALA zbog toga
Vesna Vukelić Vendi, Foto: Espreso

ESPRESO INTERVJU

VENDI PRVI PUT OTVORENO O ĆERKI I PORODICI: Kakvi su bili njeni životni izbori i koliko je ISPAŠTALA zbog toga

Vesna Vukelić Vendi bila je učesnica mnogih rijaliti programa i uvek je izazivala veliku pažnju javnosti

Objavljeno:
Natalija Atanacković

Nedavno je postala voditeljka rijalitija "Parovi" i svi je vole zbog njenog stava, ali i po tome što zna da postavi svakog na svoje mesto, i to isključivo najjačim oružjem koje čovek može da ima - svojom rečju.

U intervjuu s Vendi pričali smo o svemu, o rijaliti učesnicima nekad i sada, ali i o temi koja se provlači kroz sve rijalitije sada, a to su devojke koje se bave elitnom prostitucijom i željne su slave i sponozora.

foto: Espreso

- Dovoljno je da prošetamo ulicom i vidimo kako izgledaju ljudi oko nas. Vidimo devojku, ona ima uske farmerke, vidi joj se pupak, ima pirsing, ima napumpana usta do mere neukusa, silikon u zadnjici. Nema ni gram sala, teretana je uvek tu, nadograđena kosa, miriše kao i sve ostale, naravno tu su obavezne veštačke trepavice i istetovirane obrve, botoks sa 27 godina i koju poruku one šalju? I kome? Upravo onome koji njih razume - sličnom njima! Jeftina poruka koju jeftin čovek takvom i šalje - rekla je Vendi i dodala da te devojke imaju pritisak da reše svoj život do 24. godine od sytrane svojih nesrećnih majki koje su se "pogrešno udale".

Vesna je po prvi put otvoreno s nama pričala i o svojoj ćerki koja je jako uspešna i prelepa devojka, ali ne želi da se eksponira u javnosti:

- Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom - započela je Vesna priči za Espreso i dodala:

- Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava.

Dotakli smo se mnogih interesantnih tema, a Vesna nam je davala odgovore koji su prosto povlačili nove teme, razgovarali bismo sa njom još sati ne bi li ispričali sve, ali vremena nema toliko.

Zato pogledajte ceo intervju i biće vam jasno zašto nam je bilo toliko interesantno s njom u društvu.

Bonus video


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.