EVO KAKO ŠIJAN MAFIJA PO SURČINU: Pogledajte šta Mirko radi sa još trojicom drugara! Vezali dečku oči i ... (VIDEO)
Mirko Šijan ne može bez svojih "nestašluka", Foto: Printscreen Instagram

I njima je ovo smešno

EVO KAKO ŠIJAN MAFIJA PO SURČINU: Pogledajte šta Mirko radi sa još trojicom drugara! Vezali dečku oči i ... (VIDEO)

Još se ovakvim činom hvali na društvenim mrežama

Objavljeno:

Sin folk pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, nadaleko je čuven po glavoboljama koje zadaje svojoj majci, a neretko i objavljuje snimke svog rizičnog ponašanja na društvenim mrežama.

Naime, folkerka bi obično i sama imala prilike da tek na taj način vidi kako recimo njen mezimac skače s mosta u vodu ili mu drug puca iz puške u flašu na glavi. Snimao je i druge rizične situacije, dok divlja po drumovima, a često je znao da se nađe i u središtu neke tuče.

Kako je pozata majka priznala da je digla ruke od toga da ga dozove pameti, izgleda da se Mirko ipak sam malo primirio, pa se sada hvali na Instagramu benignim nestašlucima poput ovog. On je sa još trojicom drugara u Surčinu napravio jedan potpuno banalan, komičan, snimak i podelio ga sa pratiocima.

foto: Printscreen Instagram

Jednom prijatelju stavili su povez preko očiju i pokušali da ga "iščaše" tako što su ga postavili na dasku od koje su improvizovali skejt, a onda su ga dvojica (od kojih je jedan bio Šijan) podizali uvis dok on nije izgubio ravnotežu i srušio se na trećeg mladića na kog se sve vreme oslanjao.

Kada je akcija završena njegovim padom i kada su dva momka završila zagrljeni jedan na drugom, poljubivši asfalt ispod sebe, svi su prasnuli u smeh!

Pogledajte kako je to izgledalo:

???

A post shared by Miroslav Šijan (@mirkosijan) on

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.