Ovo je najbolji odgovor na PROZIVKE KOLEGINICE ikada: ESTRADNJAKUŠE, DA UČITE OD JAMI, a ti Bubamaro SEDI JEDAN!
Jasna Milenković Jami, Foto: Printscreen

TAKO SE TO RADI!

Ovo je najbolji odgovor na PROZIVKE KOLEGINICE ikada: ESTRADNJAKUŠE, DA UČITE OD JAMI, a ti Bubamaro SEDI JEDAN!

Objasnila...

Objavljeno:

Zvezda devedesetih, pevačica Jasna Milenković, poznatija kao Jami, koja se tada proslavila svojim hitovima "Čokolada", i "Šibica", nedavno je opet došla u žižu javnosti, kada je izbacila hit "Milf", sa čuvenim Gastozom.

foto: Printscreen

Ovaj spot za manje od tri meseca izbrojao je preko 2, 5 miliona pregleda, a Jami je zahvaljujući ovoj pesmi bukvalno postala preko noći hit, kako među novim generacijama, tako i među onima koji su je nekada voleli i slušali.

foto: Printscreen

Kako se uspeh međutim ne prašta, Jami je posle ovog fantastičnog comeback - a, dočekana na nož kod kolega. Jedini koji su joj čestitali na novom hitu, kako kaže bili su Aca Lukas, Jadranka Barjaktarević, i još samo nekoliko njih, dok su svi ostali bili ili bez ikavog komentara, ili su je poput Dare Bubamare isprozivali. Prvi put kad je bila upitana za novi hit Jami, Dara nije imala reakciju, ali već drugi put nije uspela da ne razveže jezik.

foto: Printscreen

"Ne znam, nisam čula stvarno. Ja ne znam stvarno, ne pratim generalno. Ja sam ta mlađa generacija koja ubija, to je generacija M.I.L.F. - izjavila je Dara nedavno za medije.

foto: Prinscreen

Sada su novinari pitali Jami, kako komentariše ovakvu Darinu reakciju na njenu pesmu, a Jami je iznenadila potpuno neočekivanim odgovorom: - Nas dve se znamo što je najgore, i kad god se vidimo, nema sujete, naprotiv, kad god se sretnemo toliko se lepo ispozdravljamo kao da se družimo non stop. Zato sam bila malo zatečena njenom prozivkom, ali nema veze. Ja Daru volim, ona je slatkica za mene. Znaš kako kažu: "možda ćeš jednom porasti"! - kroz iskren smeh je rekla Jami, i time na najbolji mogući način vratila Daru na svoje mesto.

foto: Printscreen

Na molbu novinara da se osvrne na Amidži šouu od pre par godina, koji nikad nije prokomentarisala, a u kom je gostovala Dara koja je na pitanje "ko peva gore od tebe", rekla "Jami", pevačica kaže: - Samo to? Ha - ha - ha! Znaš šta, treba mnogo više čitati knjige, evo ja ću da preporučim, a mogu i Dari da preporučim. Odlične knjige je Ivo Andrić pisao, a on je jednom rekao "Jadni su oni ljudi, kojima je potrebno da ponize druge, da bi oni postali veliki". Ja mislim da je on bio veliki čovek, pa eto neka bude da sam citirala Ivu Andrića - još jednom je ispalila Jami ko iz topa, a onda objasnila da bez obzira na Darine prozivke, nema nameru da joj se ne javi kad je opet negde sretne.

foto: Printscreen

- Što se susreta tiče, ja nikakav problem nemam - bila je kratka ona, a mi moramo da primetimo da je ovo najbolji odgovor ikada među pevačicama na našoj estradi.

Drage estradnjakuše, i estradnjaci, trebalo bi od ove "milfare" nešto da naučite. Ovako se postaje veliki. Daro, sedi jedan!

Kako zvuči kad Jami odgovori Dari, možete pogledati u ovom video prilogu na 4.29:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.