POSLEDNJI RAZGOVOR ILDE ŠAULIĆ SA OCEM: Predosetila je TRAGEDIJU i zamolila ga je da uradi SAMO JEDNU STVAR
Ilda Šaulić, Foto: Printscreen

ISPOVEST

POSLEDNJI RAZGOVOR ILDE ŠAULIĆ SA OCEM: Predosetila je TRAGEDIJU i zamolila ga je da uradi SAMO JEDNU STVAR

Ćerka preminulog pevača Šabana Šaulića, Ilda, prvi put oglasila u javnosti posle smrti oca koji je nastradao 17. februara u saobraćajnoj nesreći.

Objavljeno:

"To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu", ispričala je Ilda u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pevačica se prisetila i njihovog poslednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

foto: Printscreen

"Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: "Hajde upali kameru, nisam te dugo videla". Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim", rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

"Još nisam slušala njegove pesme, ali još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju", rekla je Ilda.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.