NAPADALI SU JE DA JE SE OTAC ODREKAO! Sara prvi put progovorila o svom ocu i njihovom ODNOSU
Sara Reljić, Foto: Printscreen Instagram

SARA RELJIĆ

NAPADALI SU JE DA JE SE OTAC ODREKAO! Sara prvi put progovorila o svom ocu i njihovom ODNOSU

Otkrila je za Espreso.co.rs šta je istina.

Objavljeno:

Pevačica Sara Reljić proteklih dana objavljuje fotografije iz Herceg Novog gde ona pozira u kupaćem kostimu. Nije slučajno što je bivša zadrugarka trenutno u ovom gradu na Crnogorskom primorju. Tamo živi pevačicin otac Dejan Reljić.

U toku prve "Zadruge", Saru su neki zadrugari, a pre svega Saška Karan, prozivali da nije u dobrim odnosima sa svojim tatom. Pitali smo pevačicu kako se tada osećala dok su u takvom kontekstu pominjali njene porodične odnose.

foto: Printscreen Instagram

– Nije mi bilo teško jer sam znala da to nije istina. Ta strana porodice želi da ostane anonimna tako da sam za tih deset meseci sam gledala da što manje pričam o njima, ali zato su pokušali pojedini da me isprovociraju da pričam o njima, što mene nije doticalo,nego sam nastavila u svom fazonu. Moj otac se nikada nije oglašavao, zato što želi da izbegne javnost i ja sam oduvek imala potpuno razumevanje za tu njegovu odluku - rekla je Sara za naš portal.

Nas je zanimalo kako je pevačici izgledalo detinjstvo, tj. da li je teško podnela razvod svojih roditelja.

foto: Printscreen Instagram

– Ne sećam se kako mi je bilo zato što sam bila mala kada se to desilo. Odrastanje mi je bilo normalno,viđali smo oca redovno, kad god smo bili u prilici zbog njegovog posla, a mama nam nije branila da se viđamo. Čak su prilično sarađivali, tako da ja u detinjstvu nisam osetila razvod - tvrdi Reljićeva.

Inače, osim Filipa Reljića, Sara ima još jednog brata. Taj mlađi brat desetak godina i njen otac ga je dobio iz braka sa sadašnjom ženom sa kojom živi u Crnoj Gori.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.