SVE ŠTO NISTE ZNALI O KIJI KOCKAR: Tajne o njenom DETINJSTVU, odnosu sa Slobom i o OČEVOM ALKOHOLIZMU
Kija Kockar sa majkom, Foto: Printscreen

SVE TAJNE

SVE ŠTO NISTE ZNALI O KIJI KOCKAR: Tajne o njenom DETINJSTVU, odnosu sa Slobom i o OČEVOM ALKOHOLIZMU

Dirljivo!

Objavljeno:

Poznato je široj javnosti koliko je Kristina Kija Kockar vezana za svoju majku Nadicu. Ona je odlučila da iznese neke detalje iz Kijinog života.

Na pitanje kakva je Kristina kuvarica, odgovorila je:

- Odlična, ali moram da priznam da je to povukla na očevu stranu, na Kockare. Jedino je od bake naučila da sprema kolače. A kuva i odličnu kafu, to je naučila od mene. - kroz smeh je rekla Nadica.

foto: Printscreen Youtube, Marina Lopičić

- Kija je odrasla sa mnom i mojom majkom. Bile smo super trio, a i dalje smo kada ćerka svrati. Bila je odličan đak. Samo sam vikala prvi dan osnovne i srednje škole, i prvi dan fakulteta - duhovita je bila majka.

Nadica kaže da je njena ćerka imala srećno detinjstvo uprkos tome što je rano prekinula komunikaciju sa ocem.

- Kijin tata je uz nju bio do njene desete godine. Kada je alkohol zauzeo posebno mesto u njegovom životu, više nije viđao dete. Ona nije bila bezbedna tada s njim. Kasnije su izgradili odnos, dete mu je bilo i na sahrani - priča pevačicina mama, a potom je pokazala novinarskoj ekipi spavaću sobu "male" Kristine

foto: Printscreen/ Instagram/ kijakockar

- Ovde dominira ljubičasta - naša omiljena boja. I dalje su tu njene slike sa ocem, moja slika sa Milošem dok smo bili u ljubavi, njene fotografije sa mature. Retko je bila kod kuće. Puštala sam je da se igra sa decom. Nisam joj dozvoljavala da plače ako joj neko uzme igračku. Učila sam je da se sama bori kroz život - rekla je Nadica

Kao najlepši poklon koji je dobila od svoje ćerke navodi figuricu, sa kojom spava, a koju joj je Kija kupila kad je bila mala za neki od praznika.

Ponosna mama ističe da joj je bilo teško kada je morala da se razdvoji od ćerke.

- Najteže mi je bilo kada je otišla da studira u Beograd, a ja sam bila za to da ode u Novi Sad. Tri nedelje sam sedela u ćošku kao pod infuzijom. Ali nisam htela da je smaram. Kasnije mi je bilo lakše kada je počela da živi sa Slobom tamo - priča ona.

foto: Printscreen Youtube

Na pitanje kako bi reagovala da se Kristina i Slobodan pomire, Nadica je imala interesantan odgovor.

- Meni je najbitnije da je nakon svega Kija srećna i da je uspela. Ali ako bi ona rešila da se pomiri sa njim, ja bih prihvatila. Njih bi jedino moglo da veže dete - kaže ona i dodaje da zahvaljujući ćerki ima dva doma.

- Od pobede u "Zadruzi" Kristina je kupila stan u Beogradu i opremila ga, a ja njen novi dom obožavam. Tamo se osećam kao kod kuće, a Kija mi uvek ugađa kada sam kod nje - završava ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.