VEZA ANE SEVIĆ OSUĐENA NA PROPAST?! Od Darka se još nije RAZVELA, a evo šta je čeka s Danijelom!
Ana Sević, Foto: Ana Paunković

NATALNA KARTA

VEZA ANE SEVIĆ OSUĐENA NA PROPAST?! Od Darka se još nije RAZVELA, a evo šta je čeka s Danijelom!

On je bacio karte i zavirio je u sudbinu popularne pevačice i voditeljke

Objavljeno:

Ana Sević je u proteklom periodu privlačila veliku pažnju što zbog ljubavnog života, ali i zbog povratka na muzičku scenu. Nedavno je predstavila novu pesmu "Delirijum" i ova pesma je dobro prošla kod publike. Ipak, Anin privatni život i dalje je uzbudljiviji od njene muzičke karijere. Od Darka Lazića se razvodi, a već gotovo godinu dana je u vezi sa Danijelom Nedeljkovićem. Sve to je uticalo na nas da proverimo kakva su za Anu predviđanja na ljubavnom i poslovnom planu.

Zato smo kontaktirali Zorana Zokija Šumadinca, koji osim što je vlasnik hita "Autotune", on je i astrolog. On je bacio karte i zavirio je u sudbinu popularne pevačice i voditeljke i on ekskluzivno za Espreso.co.rs otkriva svoja predviđanja.

foto: Vladimir Sporčić

– Ana Sević je rođena pod horoskopskim znakom Škorpija, ovim znakom direktno vlada domicil – planeta Sunce. Anina polja koja direktno utiču na njene životne sfere, kao Što su crugo polje natala kao i peto, šesto i sedmo polje natala su prazni, što automatski dovodi do negativnog aspekta - počeo je Zoki s tumačenjem njene Sevićkine natalne karte, pa nastavio.

- Pa da pogledamo posao, novac i ljubav, to je ono što svakoga od nas interesuje. Drugo polje joj je povezano sa finansijskom i materijalnom sigurnošću. Pošto je polje kompletno prazno ukazuje da finansija nikad dosta. Mnogo rada, truda, zalaganja, ali kada je u pitanju dobit, nema puno koristi. Novac kao da joj ispada iz ruku, dođe i veoma brzo ode u nedogled. Dakle finansijsko polje uvek će joj biti problematično, ali ne samo finansijsko. Da pogledamo dalje. Kao što rekoh na početku, peto polje natala joj je takođe prazno osim Riba koje se nalaze u predvorju između pete i šeste kuće, nema ništa. Ovo polje označava emotivno stanje osobe i kako će se osoba snalaziti na polju emotivnosti. Pošto je prazno, jasno daje do znanja da joj ljubav ne ide od ruke i tako će biti i u buduće. Ne pronalazak idealnog partnera za kojim žudi navešće je na pogrešan korak u odabiru partnera. Zbog uticaja Riba u predvorju pete kuće nazire joj se parni broj brakova. Šesta i sedma kuća su takođe prazne bez zodijaka i planeta. Jedna je pokazatelj poslovnog uspeha dok druga bračne zajednice i potomstva - Zoki se potom osvrnuo i na njenu karijeru.

foto: Vladimir Sporčić

- Karijera je u trenutnom svetlu, ali već od 2024. neminovno se svetlo karijere gasi stoga kao i zbog prvog promašenog braka uleteti u još jednu nepromišljenu vezu koja će joj dosta poslovno i emotivno odmoći. U predvorju ove dve kuće stoji Bik stoga je jako borbena i sitnim, ali i nesigurnim nogama ide napred. Jako je borbena, zna šta želi, ali uglavnom svoje bitne želje upravo radi ovakvog aspekta ne ispunjava. Nema sumnje da energetski pleni i da prosto u društvu je jako dobro prihvaćena, ali ipak nije još uvek pronašla sebe - rekao je Zoki za naš portal.

Bonus video

LUDA ŽURKA NA MIKONOSU, ANASTASIJA PROSLAVILA 21. ROĐENDAN: Kada vidite kako joj je majka Ceca čestitala, oduševićete se!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.