POPULARNU VODITELJKU JE BIVŠI SILOVAO, IZBO NOŽEM I PROSUO KISELINU U LICE: Ovako izgleda DANAS posle 100 operacija
Keti Pajper preživela je pakao, Foto: Printscreen Instagram

HOROR PRIČA

POPULARNU VODITELJKU JE BIVŠI SILOVAO, IZBO NOŽEM I PROSUO KISELINU U LICE: Ovako izgleda DANAS posle 100 operacija

Ona se u početku skrivala od javnosti

Objavljeno:

Priča voditeljke i manekenke Keti Pajper je zaista kao iz nekog horor filma.

Manekenka je momka Denija Linča upoznala preko interneta i nakon dugog dopisivanja odlučila da izađe s njim.

foto: Printscreen Instagram

Nakon dve nedelje, nakon što su izašli na večeru, odveo je Keti u hotelsku sobu. Prvo ju je silovao, a zatim izbo nožem po rukama. U sobi ju je držao osam sati, a zatim ju je odveo kući.

Dva dana nakon toga Linč ju je pozvao da se nađu da bi se izvinio i objasnio joj svoj postupak, ali kada je izašla iz stana, njegov saradnik Stefan Silvester, po Linčovom naređenju, prosuo joj je sumpornu kiselinu u lice.

Ona se u početku skrivala od javnosti, ali je rešila da progovori zbog sebe i svih žena koje su takođe preživele neki vid nasilja. U proteklih devet godina je imala oko 100 operacija, pa je do sada uspela koliko-toliko da poboljša svoj izgled.

foto: Printscreen Instagram

- Danas kad se pogledam u ogledalo, ožiljci na mom licu me više ne uzrujavaju. Oni su danas samo podsetnik da sam jaka, jača od osobe koja je htela da me povredi. Svi imamo svoje ožiljke, bilo na telu ili duši, svi koji preživimo. Sledeći put kad se pogledate u ogledalo i vidite ožiljak, kažite sami sebi da ste ponosni što ste preživeli - napisala je Keti Pajper na društvenoj mreži.

foto: Printscreen Instagram

Iako su obojica završila na doživotnoj robiji, Ketini problemi s njima se nisu završili. Ona je jednog dana dobila pismo u kojem je obaveštavaju da je Linč nakon šest godina tražio smanjenje kazne.

- Bilo mi je teško da poverujem da je čovek koji mi je bacio kiselinu u lice već odležao šest godina kazne i da sada može da traži da mu se smanji. Njih dvojica su mi toliko toga oduzeli, a sada bi kazna tog čoveka mogla uskoro da bude gotova. Ja sam ta koja služi doživotnu robiju, a ne oni - pomislila sam - rekla je Keti.

foto: Printscreen Instagram

Keti je mislila da nikada neće pronaći nekoga s kim bi mogla da oformi porodicu, a već danas uživa sa suprugom Ričardom Satonom i njihovom kćerkicom, a prošle godine su dobili još jednu devojčicu.

foto: Printscreen Instagram

Keti se zapravo vratila na televiziju, pa vodi nekoliko emisija, ali je najviše posvećena svojoj fondaciji koja se bori za žrtve kao što je ona.

Bonus video

VENDI JE ŽENA ZMAJ! Sve stiže: Uveče peva, ujutru ide u crkvu pa vodi PAROVE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.