SEVERINA I IGOR POSTAVILI EKSPLOZIV ISPRED MILANOVE KUĆE? Ludnica u Zagrebu!
Severina i Igor Kojić, Foto: Dragan Kadić

SMETA IM?

SEVERINA I IGOR POSTAVILI EKSPLOZIV ISPRED MILANOVE KUĆE? Ludnica u Zagrebu!

Severina i Igor su prekjuče uhvaćeni ispred Milanove kuće u Zagrebu

Objavljeno:

Pevačica Severina Kojić bori se sa kraljem bakra Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a kako se sudski spor ne odvija u njenu korist, Severina je sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem pribegla novoj krajnosti. Severina i Igor su prekjuče ispred Milanove kuće u Zagrebu oko 12.30 postavili napravu koja je, moguće, eksploziv, u nameri da ga smaknu.

foto: Dado Đilas, Damir Dervišagić

Mediji su došli u posed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu u Zagrebu ulazi crni automobil marke audi Q8, registracije ZG 65****, te iz njega izlazi Igor Kojić. Igor izlazi sa vozačevog mesta iz automobila, prelazi ulicu i dolazi do kapije Milana Popovića, koja je garažni ulaz. Ispred kuće ostavlja napravu sa zapaljivim materijalom te se vraća odmah u automobil i odlazi u nepoznatom pravcu. Kako dalje saznajemo, Popović je, čim je ugledao sumnjivu napravu, kontaktirao sa policijom, koja je izašla na uviđaj.

foto: Dragan Kadić

- Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visoko zapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mesta i uzimanja otisaka odneli predmet na dalje analize. Popović je potom dao izjavu u policiji, a još uvek se čeka izveštaj o kakvom predmetu je reč. S obzirom na to da je naprava postavljena tačno po sredini kapije, kuda Milan prolazi automobilom kada izlazi i svog dvorišta, vrlo je moguće da je u pitanju neka vrsta eksplozivne naprave koju je neko planirao da aktivira u trenutku njegovog prolaska - navodi izvor upućen u nemili događaj i kaže da su se Severina i Igor usudili da se pojave ispred Milanove kuće i postave napravu, jer im je poznato da Popović nema kamere na tom ulazu.

foto: Dragana Udovičić

- Igor i Severina dovode malog Aleksandra tu ponekad kada ga predaju ocu, tako da su videli kuću i znali su da nema kamere koje snimaju taj deo kuće, ali su prevideli da susedne kuće imaju video-nadzor koji pokriva i tu kapiju- završava izvor.

Tim povodom oglasila se Severina na društvenoj mreži.

foto: Prinscreen

Bonus video:

(Esperso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.