OVI SU GORI OD ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Lunini fanovi PLAĆAJU Anabeli LETOVANJE! Gagi Đogani poludeo kad je ČUO!
Luna Đogani, Gagi Đogani, Anabela Atijas, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

CIRKUS

OVI SU GORI OD ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Lunini fanovi PLAĆAJU Anabeli LETOVANJE! Gagi Đogani poludeo kad je ČUO!

Aleksandra Subotić je uvek bez ustezanja govorila o količinama novca koje dobija sa svih strana sveta

Objavljeno:

Da učesnici rijalitija ne žive samo od nedeljnih honorara i eventualne nagrade dodeljene u finalima ovakvih TV formata nego i od finansijske pomoći obožavalaca, svima je poznato.

Primera radi, Aleksandra Subotić je uvek bez ustezanja govorila o količinama novca koje dobija sa svih strana sveta, a koju potom ulaže u renoviranje stambenog prostora, putovanja ili proslave rođendana.

foto: Printscreen

Novinar Sveta je ukazao Gagiju Đoganiju da je isti slučaj i sa njegovom ćerkom Lunom Đogani, ali da on ne dobija ni dinar od tog novca nego da ga navodno njegova bivša supruga Anabela Atijas troši na letovanje sa porodicom.

foto: Stefan Kojić

- Da li mi veruješ da ne znam ko tu kome šta plaća. Ja znam da je Luna više okrenuta majci, e sada, da li joj fanovi plaćaju, ja ne znam. Znam samo da fanovi nisu Luni plaćali stan u kome je živela, ja to lično znam, bio sam tu kada je davala novac vlasniku - iskren je Gagi.

foto: Damir Dervišagić

- Što se tiče butika, ne znam hoće li ga Anabela otvoriti, da li će fanovi nešto finansirati, ja o tome ne znam ništa - zaključio je Đogani.

Bonus video

DO SADA SAM BILA SAMO DOMAĆICA IZ VETERNIKA! Subotićka se pohvalila: Imam MILIONERA, taj sve može DA KUPI! Brendon ZINUO!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.