NA OVO SU SVI ZABORAVILI! Kako su PEVAČICE bile najstrašnije PONIŽAVANE U EMISIJI, a sada se prave da su DIVE
Foto: Printscreen

hit

NA OVO SU SVI ZABORAVILI! Kako su PEVAČICE bile najstrašnije PONIŽAVANE U EMISIJI, a sada se prave da su DIVE

Nekada su se pevači i pevačice borili iz sve snage da budu na televiziji

Objavljeno:

Estrada nekada nije birala! Pevači i pevačice koji su želeli da se reklamiraju, kao i svoje pesme, nisu birali emisije gde dolaze i pristajali su na sve samo da budu na najgledanijim televizijama.

Ukoliko se setite Lea Kiš imala je emisiju na TV Pink gde je na sve načine ponižavala svoje goste ili ih je barem naterala da se makar na minut osećaju beznačajno! Naime imala je deo u emisiji kada biraju broj na velikom paravanu i iza tog broja nalazi se ili nagrada ili šlag u lice, a ponekad i nešto gore!

foto: Printscreen

Većina je pristajala da se blamira, ali najgledanija emisija nije im ostavljala puno vremena da se "bune". Retki su bili oni koji su odbijali gostovanje, a još manje onih koji su odbijali da se blamiraju plesom ili posipanjem šlaga u glavu.

Sve nam se čini kao da je ovakvo vreme prošlo i da sada jedino polivanje možemo da vidimo u Zadruzi ili sličnim rijaliti formama sa poznatim ličnostima. Čim napuste roijaliti postaju "zvezde" ili bar oni tako misle i biraju gde će se pojaviti, kakva će pitanja dobiti i sl.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.