VERICI RAKOČEVIĆ HOĆE DA SRUŠE KUĆU: Javno se OGLASILA u emisiji!
Verica Rakočević sadi cveće, drveće..., Foto: Printscreen

jezive pretnje!

VERICI RAKOČEVIĆ HOĆE DA SRUŠE KUĆU: Javno se OGLASILA u emisiji!

Pobegla iz grada u selo, pa tek tamo naišla na muke!

Objavljeno: 21:49h

Kreatorka Verica Rakočević pre nekoliko godina preselila se iz centra grada u naselje nadomak Beograda gde uživa sa svojim suprugom Veljkom Kuzmančevićem.

Međutim, reklo bi se da van gradske vreve baš i nije našla mir, pošto su joj tamošnje komšije pretile da će da joj sruše kuću.

foto: Damir Dervišagić

Ona je u emisiji "Magazin in" otkrila detalje iz svog privatnog života želevši da odgovori na pitanje voditeljke emisije Sanje Marinković koja je prisutnima u studiju postavile pitanje šta Srbi najviše zameraju jedni drugima.

Komšija koji ima veću kuću, on je lopov. Evo ja živim na selu i ja sam pored svoje kuće, na putu, koji nije sređen, jer Pavlovićeva ulica je puna rupa, odlučila da napravim dve žardinjere u kojima sam zasadila kedrove. A komšije koje su prolazile pričali su: "A ima para, ne zna šta će, ma srušićemo mi to njoj. Sve će ovo da se sruši!" A sve sam lepo posadila, cveće, drveće... Tu nakaradnu ulicu, raskopanu, jedino što je moglo malo da ulepša, to su te dve žardinjere", rekla je Verica u pomentoj emisiji.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.