AH IZVINI KARLEUŠA NISMO TE PREPOZNALI! Jelena komentarisala NAJGLEDANIJU SERIJU svih vremena sledećim REČIMA!
Jelena Karleuša, Foto: Marina Lopičić

DOKLE?

AH IZVINI KARLEUŠA NISMO TE PREPOZNALI! Jelena komentarisala NAJGLEDANIJU SERIJU svih vremena sledećim REČIMA!

Da li je realna?

Objavljeno:

O čemu pametan ćuti, budala govori! Uvek bilo i biće...

Ipak, Jelena Karleuša se ne pridržava toga baš uvek, pa je tako sada odvalila poslednju u nizu izjavu sa kojoj ne treba da se ponosi.

Veliko finale serije "Igra prestola" koja je pomerila granice, ovih dana je glavna tema kako u medijima tako i u svakodnevnim razgovorima, a na tu neizbežnu temu, prisutnu gde god se okrenete, oglasila se i Jelena Karleuša.

Mnogima se njeno mišljenje o možda i najpopularnijoj seriji svih vremena, čije je emitovanje završeno nakon osam sezona i 73 epizode, neće dopasti, budući da je Jelena stavila do znanja da to zapravo nikada i nije gledala i da je zapravo to uopšte i ne zanima! Pa što onda pišeš uopšte o tome?

foto: Printscreen Instagram

- Nemam pojma šta je "Game of Thrones" i ne želim da znam - napisala je Jelena i tako se pridružila onima koji spadaju u manjinu antifanova serije.

Inače, finale "Igre prestola" oborilo je sve rekorde gledanosti, a poslednju epozodu pratilo je neverovatnih 19.3 miliona ljudi, ali Jelena zna da prepozna kvalitet i pomera granice u svemu pa joj je verovatno bilo ispod časti da pogleda nešto ovako "bezveze".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.