Tamara Đurić: Ranije sam volela fudbalere, a sada hirurga i Makarone! Ali Nole...  (FOTO) (VIDEO)

espreso intervju nedelje

Tamara Đurić: Ranije sam volela fudbalere, a sada hirurga i Makarone! Ali Nole... (FOTO) (VIDEO)

Tamara Đurić pričala je sa nama o Kristijanu, "Farmi", plastičnim operacijama i elitnoj prostituciji, ali i o tome kada će se udati i ko joj je najlepši čovek u Srbiji
Objavljeno:

Klaberka Tamara Đurić najveću pažnju javnosti skrenula je na sebe učešćem u rijaliti programu "Farma". On trenutno radi na novoj emisiji, a pored toga planira i da se odmetne u muzičke vode. Tamara Đurić: Stanija je degenerična seljančura, a Kristijan tele kromanjonsko! (VIDEO) Uprkos tome što punom parom radi na svojoj karijeri Tamara Đurić je ipak našla vremena da svrati do naše redakcije kako bi odgovorila na pitanja iz Espreso intervjua. Milan Tarot: Vučić će se ženiti 14 puta, Tadić je u panici jer postaje sve ružniji! (VIDEO)

Ona je na imanju u Lisoviću često dolazila u sukobe sa Kristijanom Golubovićem i Stanijom Dobrojević. Čak je i nakon izlaska sa imanja ušla u sukob sa Kristijanom Golubovićem putem društvenih mreža. O tome kakav je njihov odnos sada i šta im najviše zamera sa ove distance, Tamara je rekla: - Zameram im to što su jadni. Stanija je manje-više lokalna kurvica. Ona me nije ni iznenadila. Ali ovaj bik kontam da je trebao da se kultiviše. Ipak je kao važio za nekog gradskog mangupa, a od njega je ostala samo ružna uspomena. Tamara je naglasila da se ona prema Kristijanu ponela korektno i da ga se ni u jednom trenutku nije uplašila jer je on za nju smešan kao cirkus. - On je loš čovek i ništavilo. On ne ume ni da poštuje već samo pljuje i priča gluposti - rekla je Tamara.
Dok je učestvovala u rijalitiju, Tamara je bila u kratkoj romansi sa Acom Živanovićem. Povodom njihove veze klaberka je rekla: - Aca i ja smo u super odnosima, drugarskim. Bili smo u ljubavi neko kratko vreme. Ali ipak postoji neka različitost u našim životima i u nama, pa nismo mogli da opstanemo. Za Vladu Stanojevića Tamara je imala samo reči hvale, dok je Vendi nazvala "romkinjom" i "vašarskom kuravom". Tamara se prisetila kako je dok je bila klinka gledala Vendi na vašaru kako peva dok su je gosti gađali pečenjem. Tamara se osvrnula i na svađu sa Semirom na "Farmi" i na iskaz koji je tada dala. Ona je za sebe tom priliko rekla da je rasista i nacista. - Ja sam to sve izgovorila jer sam htela da se diskvalifikujem. Ja sam pokušala i preko dana da razgovaram sa produkcijom da me puste napolje, nisam mogla da podnesem to - ovamo muslimani, ovamo kriminalci, ovamo me napadaju. Unutra sama nisam mogla da se branim, napolju mogu i te kako - rekla je Tamara.

o tome da li je Tamara i sa kim imala seks
na "Farmi" Pred kamerama nije bilo seksa ako kamera nije nešto zabeležila kao da se nije ni desilo. intervjuu
Tamara je pričala i o tome ko ima najveći, a ko najmanji polni organ na "Farmi". Balerina rekla kako Kristijan ima polni ud kao smoki. I ponaša se kao da ima mali tuki
prostituciji s obzirom da su i nju pojedini mediji dovodili u vezu sa tim degutantno i da govorim o tome, ja nemam ni želudac ni razloga.
dotakla i porodice Ražnatović. Veljka ali kako je sigurna da će jednog dana izrasti u jednog pravog frajera. Cecu
da radi kao sekretar u građevinskoj firmi kod svog bivšeg dečka Makarone nije čudno kada se ja pojavim na gradilištu oni ne veruju kako se ja odlično snalazim u svemu tome kako je ranije volela fudbalere, ali kako sada više preferira muškarce iz senke. Đokovića
Tamara je rekla kako planira da se uda, samo još uvek ne zna kada. čoveka za kog mogu da kažem: "Da, sa njim želim da provedem život!". emisiji koja će za cilj imati da istakne razlike u našem društvu pesme koji će biti snimljeni po uzoru na Rijanu da li ima privatni seksi snimak ili ne, kao i odgovore na još neka škakljiva pitanja, možete čuti u videu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.