Oslikaću starlete iz Parova na freskama! Milomir Marić odgovara crkvi i ocu Rafailu! (FOTO)

Revolucionarni predlog!

Oslikaću starlete iz Parova na freskama! Milomir Marić odgovara crkvi i ocu Rafailu! (FOTO)

Otac Rafailo je u jednoj od svojih beseda govorio o rijalitiju Parovi i rekao je da veruje da je u učesnike ovog rijalitija ušao đavo, a sada je Milomir Marić odgovorio na ovaj kometar
Objavljeno:

Urednik TV Hepi Milomir Marić odgovorio je ocu Rafailu povodom njegovih tvrdnji da je u Parove ušao đavo. A ko ne bi takvog? Evo kakvog muškraca traži Marina Perazić! (FOTO)

Naime, otac Rafailo, iguman manastira Podmaine, u jednoj od svojih beseda govorio je o rijalitiju Parovi i rekao je da veruje da je u učesnike ovog rijalitija ušao đavo.
Printscreen/Youtube/Djordje Colovic
- Ja sam emitovao snimak igumana u kojem priča o Parovima. Svako mišljenje o Parovima, dolazilo ono iz Crkve, biblioteke, Akademije nauka, ja to objavljujem, da se u nekoj polemici otkrije šta su Parovi - rekao je Marić. - Ne mislim da su oni to što kaže iguman, mislim da ima više istine u rijalitiju nego u TV dnevniku. Žrtve tradicije treba da se slikaju na televiziji, a ne samo šampioni. Kao humanitarni radnik doveo sam one koji su dotakli dno života, i oni imaju pravo da kažu svoje. Doveli smo u program freskopisca koji radi sada srpske crkve i manastire, pa smatra da bi neke iz Parova trebalo da stavi na fresku - nastavlja Marić.
- Najveće grešnice su postale svetice, a razbojnici i grešnici svetitelji. Maca Diskrecija, Atina Ferari, Slađa, Tijana Ajfon i Ružica, on je uzeo njihove likove. One će epizodne uloge da igraju na freskama, ali bez oreola. Ne čudi me da je iguman to gledao. Pa vladike, profesori, lekari, svi to gledaju i to mi govore - bio je iskren Marić. (A. Đ. / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.