MOLDAVSKA PROSTITUTKA, STRAŠNA KOLIČINA SALA, TREĆI RED GRANDA! Ovako je Saša Vidić komentarisao EVROVIZIJU 2019.
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

iskren kao i uvek

MOLDAVSKA PROSTITUTKA, STRAŠNA KOLIČINA SALA, TREĆI RED GRANDA! Ovako je Saša Vidić komentarisao EVROVIZIJU 2019.

Kreator Saša Vidić, koji je poznat po britkom i surovom jeziku, komentarisao je stajling takmičara prve polufinalne večeri Pesme za Evroviziju.

Objavljeno:

Nikad brutalnije se okomio na stajling i same koreografije! Takmičare je poredio sa Bin Ladenon, moldavskim prostitutkama, trećim redom Granda, bledom kopijom Marije Šerifović.

"Scena je onako, naša je bila mnogo bolja. Mnogo je siromašna. Voditeljke su bile presiromašno. Strašna je bila ta količina sala u šortsu. To je nešto najjezivije što je svet video", prokomentarisao je Saša prošlogodišnju pobednicu Evroviziju.

foto: Printscreen

"Nevena je bila top. Ja nemam pojma šta ona peva, ali sam bio ponosan sinoć - rekao je Saša Vidić i dodao:

- Nevena je vidi se stidljiva devojka, samo neko da joj objasni da je lepa i grandiozna što i jeste, ali mora da se reši onog poteza Tanja Banjanin, njoj to uopšte nije potrebno - ispričao je Saša za Espreso.co.rs.

- Možda joj ja ne bih savetovao onu ogrlicu oko vrata nije bilo potrebe, tako je delovalo čisto i divno - rekao je Vidić, a ceo intervju sa njim o Evroviziji, rijalitijima, prostitutkama i našim zvezdama možete uskoro da pogledate na našem portalu Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.