Novi hit blam! ZorannAH simulira masturbaciju! Evo koju dužinu voli! (VIDEO)

Bezobrazna akcija!

Novi hit blam! ZorannAH simulira masturbaciju! Evo koju dužinu voli! (VIDEO)

Modna blogerka Zorana Jovanović opet se opasno izblamirala, što je, kao po običaju, izazvalo lavinu prozivki na njen račun! A sada bi mogla da dobije nadimak, u skladu sa ovim videom - ZorannAH AH AH :D
Objavljeno:

Popularna modna blogerka, a od skora i spisateljica Zorana Jovanović Zorannah napravila je gaf tokom snimanja jednog video-bloga, gde je pričala o tome koliko inča ima njena presa za kosu. Inč možda ima dva i po santimetra, ali i Srbi imaju smisla za humor, pa su nepoznate šaljivdžije ovaj njen potez protumačile kao - simulaciju masturbacije. Odlepićete na ćerku Kemiša i Zorice Brunclik! Solo, seksi i totalno opičena! (FOTO)

Naime, Zorannah u snimku pravi pokret rukom koji zaista asocira na bezobraznu akciju, a da li joj je to bila namera ili nije, ostaje da se vidi. Neprepoznatljivah! Zorannah pre operacija! Šta bi modna ikona rekla da sad vidi ovu svoju sliku? (FOTO) Ono što znamo je da je srpska internet zajednica prosto odlepila za ovim snimkom, pa je isti podeljen nebrojeno mnogo puta na društvenim mrežama. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.