KO PALI AUTOMOBILE POZNATIH I ZBOG ČEGA? Zvezde na udaru piromana!
Poznati ostaju bez svojih liksuznih četvorotočkaša, Foto: Prinscreen

piromani

KO PALI AUTOMOBILE POZNATIH I ZBOG ČEGA? Zvezde na udaru piromana!

Ovo su poslednje opomene?

Objavljeno:

Poznate ličnosti su neretko na meti manijaka, lopova, kao i onih koji po svaku cenu žele da im naude. Najčešće stradaju njihovi skupoceni automobili.

Pre par godina, starleta Soraja Vučelić doživela je veliku neprijatnost kada joj je u Beogradu zapaljen skupocen automobil marke Maserati. Vučelićevoj su 2015. godine u centru Podgorice maskirani muškarci zapalili džip.

foto: Kurir

- Nisam mogla da poverujem da ću doći u situaciju da po drugi put gledam kako mi gori automobil. Dok sam se fenirala uleteo je muškarac u salon i pitao da li je auto naš. Kada sam izašla napolje imala sam šta i da vidim. "Masarati" koji gori u plamenu i samo što nije ekspolidrao! Dok sam izašla već su se našli vatrogasci i policija. Ne znam ko ponovo želi da mi naudi i zbog čega. rekla je tada Soraja.

Ni pevač Marko Bulat nije bolje prošao, kada mu je u maju 2017. godine zapaljen automobil na parkingu ispred zgrade u kojoj živi.

"Zapaljen auto jutros oko pet. Dušmani ne spavaju! Zamolio bih organe reda da ovaj put nešto preduzmu. Dobro jutro, Srbijo majko." - napisao je Bulat, uz fotografiju zapljenog auta.

foto: Prinscreen

Iste godine, pevač Ljuba Perućica ostao je bez svog automobila, kada mu je jedna nasrtljiva obožavateljka na skroz bizaran način skrenula pažnju na sebe.

Naime, ona je mladom pevaču zapalila automobil, zbog čega je on bio prinuđen da kupui novi. Ljuba je tada iskeširao 30.000 evra kako bi priuštio sebi novog luksuznog četvorotočkaša.

foto: Printscreen/Instagram/ljubaperucica

Razlog za njen postupak je taj što devojka nije mogla da podnese činjenicu da joj Perućica ne odgovara na provokativne poruke i fotografije.

Pre nekoliko meseci, na području Autokomande postavljena je ekplozija u automobil marke "Tojota land kruzer" koji je u vlasništvu voditeljke Dušice Jakovljević, koji je vozio njen dečko Jovica Aleksić.

foto: Kurir

Kako se navodilo, eksplozivna naprava koja je raznela džip, bila je opomena da Jovica vrati novčani dug koji je nastao u trgovini narkoticima.

Maja Marijana doživela je pravi šok, kada joj je pre par sati zapaljen automobil ispre porodične kuće u Žarkovu.

foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

Kamera je snimila dvojicu muškaraca kako polivaju automobil marke mercedes i pale ga, a potom se udaljuju. Automobil je bio parkiran u otvorenoj garaži ispred zgrade. Policija radi na rešavanju slučaja.

Zbog čega poznati plaćaju ovako visoku cenu još uvek nije poznato? Ali nema sumnje da je reč o veoma mutnim radnjama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.