ĆERKA MI JE VRIŠTALA IZ SVEG GLASA: Oglasila se Maja Marijana posle paljenja auta i rekla da ZNA KO stoji iza toga
Maja Marijana, Foto: Damir Dervišagić

horor

ĆERKA MI JE VRIŠTALA IZ SVEG GLASA: Oglasila se Maja Marijana posle paljenja auta i rekla da ZNA KO stoji iza toga

Automobil pevačice Maje Marijane navodno je zapaljen danas ispred njene kuće u Žarkovu.

Objavljeno:

Kako Kurir nezvanično saznaje, automobil je zapaljen sinoć.

"Videla sam sa terase kako mi gori automobil. Moja ćerka se toliko uplašila da je vrištala iz sveg glasa. Ne znamo ko je u pitanju. Sumnjam u neke, čak sam i videla neke momke kako beže. Nadzorne kamere su sve snimile, pa se nadamo da će sve da se što pre sazna", rekla je za Kurir Maja Marijana, koja je sve prijavila policiji.

foto: Damir Dervišagić

Kamera je snimila dvojicu kako polivaju automobil marke mercedes i pale ga, a potom se udaljuju. Automobil je bio parkiran u otvorenoj garaži ispred zgrade. Policija radi na rešavanju slučaja.

Podsetimo, 2. maja 2013. godine pevačica je doživela traumatično iskustvo jer ju je nevenčani suprug Mladen pretukao. Zasmetao mu je Marijanin odlazak na izložbu u Likovnu akademiju sa prijateljima. Ona je bila primorana da zove Hitnu pomoć koja ju je odvela u Urgentni centar. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. U medijima su se pojavili navodi da je i ranije dolazilo do sukoba između supružnika, ali nikada u ovim razmerama. Pevačica je zbog deteta rešila da Mladenu pruži drugu šansu, ali u junu 2014. godine ga je definitivno napustila i njihov slučaj stavila u ruke nadležnih organa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.