MIGRANT POKUŠAO DA SILUJE ZVEZDU GRANDA: Pevačica napadnuta na parkingu ispred zgrade (FOTO)
Dunja Popović slučaj prijavila policiji, Foto: Printscreen

preživela pakao

MIGRANT POKUŠAO DA SILUJE ZVEZDU GRANDA: Pevačica napadnuta na parkingu ispred zgrade (FOTO)

Napasnik joj upao u auto i počeo da viče: "Daj mi se*s!" Uspela je da ga slika telefonom, pa ga je policija brzo pronašla i uhapsila. Ona i dalje živi u strahu...

Objavljeno:

Pevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i zahtevao s*ks sa njom!

Naime, Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim telefonom, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.

foto: Facebook

Pevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23:30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio:"Give me s*x!" Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao", objavila je Popovićeva na Fejsbuku i do detalja opisala celu situaciju.

U iscrpnoj objavi dalje je navela kako je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru:

Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju", kaže Popovićeva.

foto: Facebook

Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta.

Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao:"What", prepoznala sam njegov glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara", priča pevačica i navodi da je uskoro pozvana na saslušanje:

Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti", kaže pevačica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.