SVE PRŠTI OD LUKSUZA U ZAMKU: Sinu Dragane Mirković punoletstvo čestitali SVETSKI GLUMCI, a VAN DAM mu poslao ZLATO
Dragana Mirković proslavila je 18. rođendan sinu Marku, Foto: Damir Dervišagić

nije se štedelo!

SVE PRŠTI OD LUKSUZA U ZAMKU: Sinu Dragane Mirković punoletstvo čestitali SVETSKI GLUMCI, a VAN DAM mu poslao ZLATO

Oni koji nisu mogli da prisustvuju velelepnom slavlju, poslali su video čestitke

Objavljeno:

Pevaćica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić organizovali su punoletstvo sinu Marku u svom domu, srednjevekovnom dvorcu Ebenfurt, nadomak Beča.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

Čitav događaj folk carica i ugledni austrijski biznismen planirali su mesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prestonice Austrije, ali pre svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje.

Oni koji nisu mogli da prisustvuju velelepnom slavlju, poslali su video čestitke, što je veoma ganulo i obradovalo Mirkovićevu, pa je čestitke glumaca, sportista, i prijatelja postavila na Instagram.

foto: Prinscreen

Njenom sinu sve najbolje su poželeli, između ostalih, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Žan Klod Van Dam je čak spremio poklon za slavljenika...

foto: Prinscreen

"Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznežili. Hvala vam od srca", napisala je Mirkovićeva uz video.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.