TUŽIĆU HALIDA ZA POKUŠAJ UBISTVA: Tukao je, grizao, treskao o beton, sad nek bere kožu na šiljak! PEVAČA ČEKA PAKAO
Foto: Marina Lopičić

ODLUČILA!

TUŽIĆU HALIDA ZA POKUŠAJ UBISTVA: Tukao je, grizao, treskao o beton, sad nek bere kožu na šiljak! PEVAČA ČEKA PAKAO

Crno mu se piše!

Objavljeno:

Halid Muslimović uskoro će se suočiti s novim problemima i optužbama, jer njegova bivša ljubavnica Sonja Bašić sledeće nedelje podnosi krivičnu prijavu protiv njega zbog pokušaja ubistva. Pre deset meseci dogodio se incident u blizini Banjaluke kada je poznati bosanski pevač fizički napao javnosti nepoznatu ženu, za koju je u prvi mah izjavio da mu je menadžerka i da su se sporečkali zbog novca, ali da batina nije bilo. Svega nekoliko dana kasnije ispostavilo se da je Sonja bila Halidova ljubavnica godinama, da ga je finansijski pomagala i da je on jeste zverski pretukao. Bašićeva je tada u ispovesti za Kurir ispričala svoju stranu priče i predočila sve dokaze koji to potvrđuju.

foto: Privatna arhiva

Prema našim saznanjima, nadležno tužilaštvo u Banjaluci je nekoliko dana nakon incidenta pokrenulo postupak protiv Muslimovića, ali to još nije ni blizu rešenja spora. Dodatni problem predstavlja i to što je pevač svu svoju imovinu preveo na ćerku i druge srodnike, tako da Bašićeva sada ne može čak ni prinudnom naplatom da namiri svoja potraživanja, a ona iznose više od 100.000 evra. Zato će Sonja i njeni advokati morati da pokušaju da ospore prenos vlasništva i zatraže od suda da se imovina vrati na Halidovo ime, ali to nije sve. Od našeg izvora upućenog u ovaj proces saznali smo i da Muslimovića očekuje nova krivična prijava, i to za pokušaj ubistva. Pozvali smo Bašićevu, koja je potvrdila naša saznanja.

- Tačno je. Razgovarala sam sa svojim advokatom Draganom Tolimirom, kojeg sam skoro angažovala, i dogovorili smo se da podnesemo prijavu za pokušaj ubistva protiv Halida Muslimovića - kaže nam ona. Iako zbog sudskog procesa koji je u toku ne želi mnogo da priča za medije, Sonja nam je ipak rekla zašto je odlučila da pokrene novi postupak protiv bivšeg ljubavnika.

foto: Privatna arhiva

- Taj čovek je meni život uništio! Duguje mi ukupno 107.000 evra, zbog toga me i jeste pretukao jer sam tražila da mi vrati moj novac. Zaključao me u auto, nije mi dao da izađem, vozio je 160 kilometara na sat, oduzeo mi je telefon da ne mogu da zovem pomoć. Na kraju, da sam tada glavom udarila u kamen, a ne kukom, bila bih mrtva! Zar to nije bio pokušaj ubistva? Halid je, kao i prethodnih puta kada smo ga zvali, i sada bio nedostupan za komentar.

Činjenice Ovako je Halid pretukao Sonju Udarao me je, grizao, bacio na beton

Početkom avgusta 2018. Bašićeva nam je ispričala da je s Halidom počela da se zabavlja u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Ona mu je pomogla jer je bio u teškoj finansijskoj situaciji zbog hipoteke i rata za kredit, kao i sa školovanjem njegove dece, snimanjem pesama i spotova. Problem je izbio kada je ona tražila od Halida da joj vrati pare, a on je počeo da je udara dok je vozio kola, da bi je potom izvukao i nastavio da je tuče.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

- Kad sam počela da padam na zemlju, uhvatio me i ugrizao za desnu ruku. Onda je otvorio vrata, uhvatio me za glavu, ubacio u auto i krenuo za Banjaluku. Ceo put me tukao! Psovao mi je majku, decu, džamiju... Kad smo došli ispred moje zgrade, uzela sam mobilni i pozvala sestru, rekla sam joj da mi da broj telefona policije. On je tada zgrabio telefon i pokušao da ga razbije, ali nije uspeo. Izašao je iz auta, uhvatio me i bacio na beton. Izvadio je moju tašnu i bacio mi je na glavu, a onda je seo u auto i pobegao - svedočila je Sonja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.