PAŠĆE KRV, NE MOGU VIŠE DA TRPIM KARLEUŠU! Đorđe David  ZAPREPASTIO izjavom o epilogu sukoba sa JK!
Jelena Karleuša i Đorđe David na ratnoj nozi, Foto: Printscreen, Ana Paunković

SUROVO ISKREN

PAŠĆE KRV, NE MOGU VIŠE DA TRPIM KARLEUŠU! Đorđe David ZAPREPASTIO izjavom o epilogu sukoba sa JK!

Okoreli roker izneo sve detelje svog odnosa s Jelenom, ali i Sašom Popovićem

Objavljeno:

Otkad je postao član žirija "Zvezda Granda", Đorđe David skreće veliku pažnju javnosti, posebno zbog svog odnosa sa Jelenom Karleušom, s kojom se ranije žestoko prepucavao.

Okoreli roker u intervjuu za Hit otkriva kako se danas slaže sa kontroverznom pevačicom i zašto je pristao da dođe u "Grand", koji je godinama pljuvao.

- Ukapirao sam da sve preko noći može da se promeni. Počeo sam da se osećam glupo... Moj dolazak u "Grand" pokazuje koliko sam u glavi evoluirao!

foto: Printscreen / Youtube

Saša Popović i ti ste bili zaraćene strane.

- Saša je ozbiljan Baja Patak, direktor cirkusa u kom se mi nalazimo. Veličina je u tome da pružiš ruku i najvećem oponentu. A Saša je to uradio. Što sam stariji, sve više kapiram da je glupost ta jogunastost koju sam imao kao zakasneli pubertetlija do svoje 48 godine.

Da li si promenio mišljenje i o JK?

- Kad moj oponent postane majka, prestajem da ga gazim. Tako je bilo i sa Karleušom. Ona oseti krv kao ajkula na 100 kilometara, ali mi je uprkos tome dobronamerno prišla, čak me je najavila u novinama. Postidela me je tim crvenim tepihom koji je bacila ispred mene. Rekla je da umesto Ace Lukasa u žiri dolazi mnogo dobar frajer. To je veći efekat napravilo nego da mi je zviznula šamarčinu i nazvala me smradom koji joj je došao na crtu. Zbog te njene mudrosti i širine osetio sam se postiđeno. Posle ovoliko vremena provedenog sa njom i Popovićem mogu da kažem da su oni ozbiljne drugarčine i sjajni profesionalci.

foto: Printscreen

Je l' imaš razumevanja za njene ispade u poslednje vreme?

- Apsolutno. Kad sediš pored osobe koja je takve stvari doživela, moraš da uključiš radare. U nekoliko situacija me je ujela. Ona duboko zabode zube, ali prećutim jer sam muškarac, imam mozga i kapiram koje stvari joj se dešavaju. Koliko god glupo zvučalo, apsolutno sam na njenoj strani u ovoj priči.

Da li se uvek ugrizeš za jezik kad je Jelena u pitanju?

- Ne prećutim joj baš sve. Pogotovo ne sad kad se diže tenzija u takmičenju. Ne mogu više da je trpim, mislim da će tek krv teći na sve strane! Ali siguran sam da u tom ratu niko nikome neće sipati govna za vrat.

foto: Printscreen / Instagram

Kad si zapravo upoznao Jelenu?

- Sretao sam je po klubovima krajem osamdesetih i početkom devedesetih, kada je bila na početku karijere. Ja sam tamo izlazio, a ona je dolazila sa ozbiljnom kamarilom, koja je išla iza nje i štitila ju je. Gde god se pojavila, svi su padali u nesvest. Uvek je bila okružena obezbeđenjem, niko nije mogao da joj priđe. Tad je imala "predrkaniji" stav.

U kakvom sećanju ti je ostala njena majka Divna?

- Ona je gomili nas koji smo tada bili mladi glumci ili tek počinjali da se bave rokom otvarala mnoga vrata, gostovali smo u njenim emisijama... Nesebično je svima pomagala šakom i kapom. Pored toga, bila je ozbiljna riba, svi su gledali u nju kao u Boga. Možda ovo nekome neće da se dopadne, ali Divna je bila tada bolja riba nego što je Jelena. Meni tada, kao okorelom rokeru, JK je bila fuj.

foto: Damir Dervišagić

Izjavio si da na estradi postoje žene-dildo. Ko su one?

- Muzika se deli isključivo na dobru i lošu. Na onu koja diže adrenalin i onu plastičnu. S jedne strane su lepe žene, a sa druge one koje zbog plastičnih operacija izgledaju kao dildo. E te dildo-žene zaobilazim u širokom luku, kao i njihovu muziku bez živih instrumenata i gde se ne peva.

Danas primat imaju i rijaliti programi. Da li vidiš sebe u toj priči?

- Nikad u životu to sebi ne bih dozvolio, makar bio gladan. Na tu lobotomiju ne mogu da pristanem. Da li misliš da bih trpeo da mi neko opsuje mrtvu majku, a da ga ne udarim?! Ili bih mu odšrafio glavu i završio na doživotnoj robiji ili bi on morao meni to da uradi!

Nemoguće je da ne znaš ko su najpoznatiji rijaliti učesnici?

- Znam za Kiju i Slobu kao dvoje ljudi koji su bili u braku, pa se on na televiziji kresnuo sa drugom dok je ona to gledala od kuće, pa je i ona ušla u isti rijaliti da bi mu očitala lekciju. Ta devojka pravi karijeru na osnovu toga što je ispala debil, a bude predstavljena kao umetnik!? Ona je pevačica kao što sam ja astronaut! Ne kažem da čuda ne postoje. Ko u njih veruje, taj čuda i stvara, ali nemojte da se zajebavamo! Kija je rijaliti proizvod 21. veka, one vrste površnosti na koju ja ne mogu da pristanem. Starlete su mi tek posebna priča.

Šta misliš o njima?

- Vidim da je ponovo aktuelna priča o nazovielitnoj prostituciji. Znate, postoji dildo za vaginalnu upotrebu, ali i onaj koji može i za anal. Prostututke su kao taj prvi dildo, a ove elitne su sa više funkcija. Ma spalio bih se na Trgu kada bi mi sad neka proročica rekla da će mi ćerka ući u rijaliti i pričati kolika joj je cena kao elitne prostitutke!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.