NIKO NIJE PROVALIO DA ĆERKA POZNATOG GLUMCA GLUMI U SERIJI URGENTNI CENTAR: Ima skroz NEOBIČNO ime
Tinja, nova zvezda, Foto: Printscreen Instagram

pred njom je uspešna karijera

NIKO NIJE PROVALIO DA ĆERKA POZNATOG GLUMCA GLUMI U SERIJI URGENTNI CENTAR: Ima skroz NEOBIČNO ime

Ulogom doktora Pavlovića u seriji "Urgentni centar", glumac Marko Janjić pobrao je simpatije TV gledalaca.

Objavljeno:

Oni koji pomno prate ovu seriju koja se emituje još od 2014. godine znaju da dr Pavlović ima ćerku Sanju koju glumi dvanaestogodišnja Tinja Damnjanović.

Tinja je ćerka našeg glumca Predraga Peđe Damnjanovića, kojeg domaća publika ima prilike da gleda u sitkomu "Čađava mehana" na "Hepiju", te u pozorišnom komadu "Kako ubiti muža" sa Natašom Aksentijević.

Tinja je od 2014. godine deo ove televizijske ekipe, a kako kaže glumu je zavolela od malih nogu. Talenat je nasledila od oca.

- Na probama pred svaku snimajuću scenu više me je savetovo reditelj nego glumci. Sa starijim kolegama na setu je bilo poprilično zabavno. Marko mi je bio najšaljiviji, ali su i Ivan Bosiljčić, Nina Seničar i drugi bili zabavni i veoma dobri prema meni - kaže za "Blic" Tinja Damnjanović.

Njen otac Predrag je ponosan na svoju mezimicu.

- Tinja je već sa tri godine imala glumačke izlete, snimala je reklame, a već sa pet je dobila na kasingu ulogu u crtaću "Grozan ja 2". Nakon toga i ulogu u "Urgentnom centru". Drago mi je kao roditelju kad uporedim prvu epizodu "Urgentnog centra" prve sezone i ovo što se trenutno emituje, da mogu na taj način da pratim njeno odrastanje, a i “glumacki napredak i sazrevanje”- objašnjava Peđa za "Blic".

On dodaje da je Tinja pre nekoliko meseci dobila na kastingu glavnu ulogu u filmu "Señor".

- Mogla je na snimanju tog filma da uči od pretalentovanih kolega Nade Šargin i Nikole Ristanovskog. Tinja već tri godine redovno odlazi u Studio sinhronizacije i tu je možda i najviše napredovala - naglasio je Peđa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.