POLICIJA PRIVODI JELENU KARLEUŠU! Plaši se da će tek da PUKNE BRUKA zbog njene afere sa Vranješom
Jelena Karleuša, Foto: Kurir

biće pakao

POLICIJA PRIVODI JELENU KARLEUŠU! Plaši se da će tek da PUKNE BRUKA zbog njene afere sa Vranješom

Ne piše joj se dobro?!

Objavljeno:

Jelena Karleuša na sve načine izbegava da se pojavi na suđenju sa naovodno bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom jer se nada da će fudbaler Anderlehta odustati od tužbe za pretnje i uvrede koje je iznela na društvenim mrežama nakon što se saznalo za njihovu burnu vezu.

Bliži se treće ročište

Podsećanja radi, prvi put su pevačicini advokati kao razlog za njen izostanak naveli to što nije prošlo četrdeset dana od smrti njene majke Divne Karleuše, koja je preminula 3. marta, a drugi put da nije primila poziv. Međutim, treće ročište se približava i mala od velikog skandala je odlučila da uzme stvar u svoje ruke, pa je sportisti nedavno navodno poslala poruku preko posrednika.

U njoj je, prema rečima Kurirovog izvora, bila precizna i interesovalo ju je samo šta će Vranješ da radi s tužbom.

foto: Printscreen Instagram

"Treće suđenje između njih dvoje se približava, a Jeleni nikako ne ide u prilog da se pojavi, jer zna da će pući još veća bruka i da će na videlo izaći još više detalja o njihovoj navodnoj burnoj vezi koju su imali poslednje dve godine. Svesna je toga da mediji pomno prate to ročište i zato izbegava da se na njemu pojavi. Međutim, kad su joj advokati rekli da više nema kud i da mora da izađe pred lice pravde, odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i pokuša da nagovori navodno bivšeg ljubavnika da odustane od tužbe. Rekla je prijateljici da je Vranješu poslala poruku u vezi sa suđenjem, ali da je on nije otvorio i da samim tim ne zna šta da radi", priča izvor Kurira blizak pevačici i dodaje da ona po svaku cenu želi da održi porodicu na okupu.

Najviše se plaši poruka

"Zbog dece želi da se agonija sa Ognjenom i njom završi jer su njene naslednice već velike i imaju pristup društveni mrežama i medijima. Pored toga, želi po svaku cenu da sačuva brak sa Duškom Tošićem, bez obzira na to što zna da je i on njoj bio neveran. Jelena je u javnosti pokušala da stvori sliku idealne porodice i zna da će, kada počne suđenje, sve to pasti u vodu jer Vranješ ima brdo dokaza za sve što se pojavljivalo u novinama", završava Kurirov izvor, dok su Karleuša i Vranješ bili nedostupni za komentar.

foto: Marina Lopičić, Printscreen / Instagram

Inače, naredno suđenje između Ognjena i Jelene zakazano je za 31. maj.

Ovoga puta policija će pevačici uručiti poziv, a ukoliko se ne pojavi, sledi privođenje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.