OVO NIKO NIJE ZNAO O SINU ISIDORE BJELICE: Konačno isplivala ISTINA o njegovoj TAJNOJ VEZI!
Lav Pajkić, Foto: Printscreen/youtube

ESPRESO SAZNAJE

OVO NIKO NIJE ZNAO O SINU ISIDORE BJELICE: Konačno isplivala ISTINA o njegovoj TAJNOJ VEZI!

Detalji iz privatnog života isplivali na površinu

Objavljeno: 21:31h

Voditelj i autor emisije Lav Pajkić krije svoj ljubavni život kao zmija noge, međutim u zadnje vreme mu to ne polazi za rukom. Sin proslavljene spisateljice Isidore Bjelice i dramaturga Nebojše Pajkića sve češće je u javnosti viđen sa misterioznom, zanosnom lepoticom.

Naime, kako Espreso.co.rs saznaje, šarmantni voditelj je u vezi sa dvadesetogodišnjom novinarkom i modelom Anđelom Marinko.

Mlada manekenka u usponu je u razgovoru za naš portal dodatno podgrejala spekulacije da postoji neka tajna veza između nje i mladog voditelja.

"Lav je stvarno divan, i jako mi je prija njegovo društvo. Često smo zajedno i uspela sam malo bolje da ga upoznam. Oduševljena sam njegovom harizmom i prizemnošću" , objasnila je dvadesetogodišnja Anđela Marinko.

? @andjelamarinko

A post shared by Lav Grigorije Pajkic (@lavpajkic) on

Anđela je studentkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka, a u slobodno vreme se bavi modelingom, ali i provodi vreme sa popularnim voditeljem.

Tako su se njih dvoje nekoliko puta pojavili zajedno na zvaničnim događajima širom Beograda, poput revije Suzane Perić u okviru manifestacije "Dani Beograda" u Skupštini grada Beograda, ali i na velikom mitingu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u okviru kampanje "Budućnost Srbije" koji se nedavno održao u prestonici.

Na pitanje da li su dvoje u romantičnoj vezi, Anđela se samo nasmejala ostavljajući prostor spekulacijama. Po svemu sudeći, moguće je da je voditelj "upecao" pravu lepoticu.

Lav zajedno sa plavokosom lepoticom!
Lav zajedno sa plavokosom lepoticom!foto: Privatni arhiv

BONUS VIDEO:

EVO ŠTA SE DOGODI KADA U PUNOJ BRZINI ULETITE U MAGLU NA AUTO PUTU! Prizor je stravičan, ali srećom nije bilo povređenih. (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.