KIJA NA SLOBINE OČI FLERTOVALA S FRAJEROM: Pogledala u BIVŠEG MUŽA, pa mu se OTVORENO PONUDILA! VRAĆA MILO ZA DRAGO
Kija je pokazala simpatije, Foto: Printscreen Youtube

HIT!

KIJA NA SLOBINE OČI FLERTOVALA S FRAJEROM: Pogledala u BIVŠEG MUŽA, pa mu se OTVORENO PONUDILA! VRAĆA MILO ZA DRAGO

Bacila udicu

Objavljeno:

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović članovi su žirija šou programa Pinkove zvezde, a sinoć je nastup jednog kandidata uspeo da privuče pažnju gledališta. Nikola Todorović iz Kragujevca je na velikoj sceni pokazao svoje plesačke sposobnosti, što se žiriju prilično dopalo.

Nikola je žiri ostavio bez daha, a dok je trajao njegov nastup, Dušica Jakovljević, Damir Handanović, Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Srđan Žika Todorović pažljivo su pratili svaki njegov korak.

foto: Printscreen Youtube

- Drugačiji si, vidim da si se pripremao, cela fora sa kišobranom je super. Pomešao si različite stilove i ostavio si dobar utisak na mene - govorio je Damir Handanović.

- Isto mislim kao Damir, uzeo mi je reč iz usta. Džin Keli da je živ i da ovo gleda, pomislio bi gde ide ovaj ples... Sve u svemu, jako interesantno i zanimljivo. Vidim da ti ovde imaš mnogo, mnogo drugih stvari kojim ćeš nas iznenaditi - bio je komentar Žike Todorovića.

foto: Printscreen Youtube

Za kraj izlaganja stručnog žirija, Kija je imala zanimljiv komentar, ali i predlog kako bi mogao da izgleda Nikolin sledeći nastup u Pinkovim zvezdama.

- Ako možeš da nas iznenadiš sledeći put sa baćatom, mi to volimo - rekla je Kija sa osmehom na licu i pogledala u svog bivšeg muža Slobu Radanovića.

- Ali bih morao sa partnerkom - rekao je takmičar.

- Tu sam ja - dodala je Kija.

foto: Printscreen Youtube

Žiri je za kraj odlučio da Nikoli da svih pet pozitivnih glasova, što je Nikoli omogućilo prolazak u drugi krug takmičenja.

Bonus video

IZAŠLA IZ PSIHIJATRIJSKE USTANOVE, PA SE VALJALA PO TRAVI: Britni Spirs šokirala pratioce, svi su je POHVALILI ZBOG OVOG POTEZA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.