DRAGANA MIRKOVIĆ SLAVI SINU PUNOLETSTVO! 200 zvanica u DVORCU, svetski DI-DŽEJEVI, a tek POKLON!
Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić, Instagram/dragana_mirkovic

luksuz

DRAGANA MIRKOVIĆ SLAVI SINU PUNOLETSTVO! 200 zvanica u DVORCU, svetski DI-DŽEJEVI, a tek POKLON!

Folk zvezda Dragana Mirković danas u svom velelepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Objavljeno:

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada kako bi njihovi prijatelji i familija došli u što većem broju. Dragana Mirković spada u najbogatije pevače na srpskoj estradi, saznajte OVDE koja je po redu.

- Slavimo ga danas zato što je ovo nedelja slavlja i zato što su svi naši prijatelji i familija, koji su raštrkani po celom svetu, uglavnom slobodni i moći će da doputuju. Dolaze iz svih krajeva sveta, od Švajcarske, Nemačke... pa do Amerike - rekla nam je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti preko 200 zvanica.

HRISTOS VASKRSE! SREĆAN USKRS! ?

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Kako nam je ekskluzivno otkrila, Markova žurka povodom punoletstva biće održana u njihovom dvorcu i to će biti prva proslava tog tipa na tom mestu.

- Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoletstvo i to smo mu ispunili - ispričala je kroz smeh ponosno pevačica za „Alo!“ i dodala da će umesto benda goste zabavljati svetski poznati di-džejevi.

- Niko neće pevati. Markova je bila želja, a iskrena da budem i moja, da angažujemo samo di-džejeve. To je za mene u neku ruku i veliko rasterećenje. Moja deca ne slušaju našu muziku, što ja razumem budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike - kaže Mirkovićeva za „Alo!“.

Holiday mood ???

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Što se tiče poklona za punoletstvo Draganinog sina prvenca, pevačica nije želela da ga otkrije. Kako kaže, već su mu ga uručili u februaru. Iako smo pomislili da je reč o skupocenom automobilu, ona nas je demantovala.

- Ne! Mi smo Marku za 16. rođendan kupili „mercedes“, kada je počeo sa časovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta - rekla je zagonetno Dragana.

Nama ostaje samo da nagađamo da li je Marko postao ponosni vlasnik stana, kuće ili dvorca, jer ako je za 16. dobio „mercedes“, šta je drugo ostalo za ulazak u svet odraslih.

Bonus video

(Espreso.lrs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.