SRPSKE PEVAČICE SE POTUKLE! Čupale se za kosu, šutirale, a onda i PESNICA U GLAVU i to sve na TELEVIZIJI
Foto: Printscreen

javnost u šoku

SRPSKE PEVAČICE SE POTUKLE! Čupale se za kosu, šutirale, a onda i PESNICA U GLAVU i to sve na TELEVIZIJI

Skandalozno!

Objavljeno:

Kažu da na estradi nema pravih prijateljstava, ali zato ima ima neusglasica, svađa, pa čak i tuča... Među javnim ličnostima čije tuče su izazvale dosta pažnje spadaju glumci Ivan Bekjarev i Tanasije Uzunović, pevačice Mira Škorić i Vesna Rivas, kao i Mina Kostić i Indira Aradinović, a među brojne tuče u rijalitije spada i ona između pevača Hasana Dudića i Jelene Golubović...

Do tuče Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića, došlo je u Narodnom pozorištu. Bekjarev je izjavio da mu je Tanasije prišao i dva puta ga preko naočara udario u glavu, nakon čega mu je on uzvratio i polomio mali prst na ruci.

foto: Dragan Kadić

Tanasije je naveo da ga je Ivan ogrebao po uvetu prstenom i raskrvario i da njihove nesuglasice traju godinama.

Mira Škorić je u jednom intervjuu oplela po Vesni Rivas, za koju je rekla da ima noge kao balvani. Kada su se srele u jednom studiju, došlo je do ženske tuče. Vesna je izjavila da ju je Mira udarila otpozadi i počupala joj kosu, i da je ona samo njoj uzvratila šakom u čelo.

foto: Printscreen

Indi i Mina Kostić su se potukle na probi jednog muzičkog festivala. Mina je želela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u vezi sa Indi. Pevačice su se šutirale, čupale i gurale, dok ih jenobezbeđenje razdvajalo.

foto: Foto: Instagram / indy_official991

Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija zato što je pretukao Jelenu Golubović. Njih dvoje su se posvađali u dvorištu jer mu je Jelena opsovala decu. Pevač je tada udario Jelenu, povukao je sa stolice i šutnuo u glavu.

foto: Printscreen

Pevačice Zorica Marković i Vendi bile su učesnice “Farme”. Naime, one su po izlasku iz rijalitija gostovale u emsiji. Svi pamte njihovu žestoku svađu pred kamerama, koja je kulminirala tučom.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.