HALID MUSLIMOVIĆ KRVNIČKI PRETUKAO LJUBAVNICU ZBOG PARA? Otkazana mu TURNEJA zbog KRIVIČNOG POSTUPKA
Halid Muslimović, Foto: Dragan Kadić

šta uradi?

HALID MUSLIMOVIĆ KRVNIČKI PRETUKAO LJUBAVNICU ZBOG PARA? Otkazana mu TURNEJA zbog KRIVIČNOG POSTUPKA

Halid Muslimović nije mogao da dobije vizu za Kanadu, gde je planirao da održi turneju. Kao razlog je navedeno da se protiv njega vodi krivični postupak zbog prebijanja Sonje Bašić...

Objavljeno:
  • 32

Reč je o ženi iz Australije s kojom je on bio u ljubavi nekoliko godina, a pre tačno godinu dana na putu za Banjaluku Muslimović ju je navodno zverski istukao, a ona ga je prijavila policiji i podnela krivičnu prijavu zbog toga..

- Halid se sa organizatorima dogovorio o svim detaljima turneje po Kanadi i trebalo je da 20. aprila održi prvi koncert. Vizu je dobio i sve je teklo u najboljem redu, a onda se sve preokrenulo. Kontaktirali su s njim iz kanadske ambasade nekoliko dana pre zakazanog leta za Vankuver, gde je trebalo da nastupi 12. aprila, i rekli su mu da će njegova viza ipak biti poništena. Halid nije mogao da veruje u to što je čuo, mislio je da se neko šali s njim - priča izvor Kurira blizak pevaču.

Ljubazna službenica iz ambasade navodno mu je objasnila da oni moraju da poštuju procedure i zakone svoje matične države, koji su u takvim slučajevima vrlo rigorozni.

- Rekla mu je da je anonimna osoba kontaktirala s njihovim predstavništvom i predočila im da se protiv njega vodi krivični postupak za prebijanje žene u Bosni i Hercegovini. Oni su to odmah proverili i utvrdili da je informacija tačna, nakon čega su odlučili da povuku odluku o dobijanju vize. Ne samo da je izgubio šansu da zaradi dobru svotu novca od te turneje nego će još morati da vrati kaparu koju je uzeo od organizatora koncerata. Osim Vankuvera, trebalo je da peva i u Vinipegu, Torontu, Edmontonu, Londonu i Hamiltonu. To je za njega veliki gubitak - priča izvor za Kurir.

Pevač nije odgovarao na pozive. Takođe, ni Sonja Bašić nije bila dostupna na poznati broj telefona.

Zversko nasilje: Tukao je zbog para

Podsetimo, u avgustu prošle Sonja je u ispovesti za Kurir ispričala da ju je Halid, s kojim je do tada bila tri godine u vezi, brutalno pretukao kada mu je zatražila da joj vrati 94.500 evra.

- Tokom vožnje ka Banjaluci upitala sam ga kad će da mi da 22.000 maraka. Poludeo je, vozio je 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi auto jer neću da poginem, imam decu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio auto, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me je uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju. Udarila sam desnim kukom u kamen. Pitala sam ga: "Halide, zašto me udaraš?" A on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu - ispričala je tada Bašićeva.

Ovih dana na adresu Halida stižu samo loše vesti. Osim odbijanja vize za Kanadu, pevač će sada navodno morati da plati odštetu od 32.500 evra Elvinu Erku Elezoviću jer ga je prevario za objavljivanja kasete još devedesetih godina.

- Delimično je usvojen tužbeni zahtev i tuženi je obavezan da na ime materijalne štete isplati tužiocu na ime izrade mastera iznos od 20.000 evra, kao i na ime izgubljene odbiti, koja se ogleda u neovlašćenoj prodaji kaseta, iznos od 12.500 evra sa domicilnom kamatom počev od 27. februara 2008. godine - piše u odluci Apelacionog suda iz Kragujevca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media